Veşti bune pentru campioni! Cînd revine Alibec. Anunţul oficialilor Astrei

Astra Giurgiu nu a avut un început de sezon tocmai bun. Formaţia antrenată de Marius Şumudică a pierdut, fără drept de apel, în meciul dusputat cu Dinamo, scor 1-4, iar giurgiuvenii i-au simţit lipsa unui atacant care să le facă probleme fundaşilor din "Ştefan cel Mare".

Marius Şumudică nu a putut să folosească cea mai bună formulă de echipă în meciul cu Dinamo. Cristi Săpunaru nu este pus la punct cu pregătirea, Daniel Niculae a revenit după o accidentare, iar Denis Alibec se recuperează după accidentarea suferită în meciul cu Albania, atunci cînd naţionala României a fost învinsă cu scorul de 1-0.

"Săpunaru a avut o lună de vacanţă, aşa că va fi extrem de greu să-l avem măcar la returul cu Copenhaga. Cred, însă, că la meciurile din play-off va fi apt din punct de vedere fizic", a spus Cristian Petre, secundul lui Marius Şumudică.

Acesta a vorbit şi despre starea de sănătate a lui Denis Alibec şi a anunţat cînd va reveni atacantul în lotul Astrei. "Nu cred că vom mai face transferuri, odată ce Săpunaru se va integra în echipă. În plus, am înţeles că în 10 zile şi Denis va fi ok, deci vom fi cu toată echipa", a adăugat Petre.