Sport

Fanatik a avut din nou dreptate: revenire spectaculoasă a lui Yuri Matias după accidentarea din meciul cu Rapid. E titular în CFR Cluj – Ballkani. Update exclusiv

Cu o zi înainte de marele meci CFR Cluj - Ballkani, FANATIK a aflat că un titular important al lui Dan Petrescu este apt de joc deși se vorbea inițial de o accidentare mai gravă.
03.11.2022 | 18:52
Fanatik a avut din nou dreptate revenire spectaculoasa a lui Yuri Matias dupa accidentarea din meciul cu Rapid E titular in CFR Cluj  Ballkani Update exclusiv
Cu o zi înainte de marele meci CFR Cluj - Ballkani, FANATIK a aflat că un titular important al lui Dan Petrescu este apt de joc deși se vorbea inițial de o accidentare mai gravă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
03-11-2022
16:27

Yuri Matias, titular în CFR Cluj - Ballkani! Fanatik confirmat

Yuri Matias începe ca titular confruntarea dintre CFR Cluj şi Ballkani. Aşa cum FANATIK a anunţat, apărătorul s-a refăcut mai rapid după accidentare şi este în primul “11” al celor de la CFR Cluj pentru meciul care poate duce echipa în primăvara europeană. 

Campioana României trebuie să învingă formația nord-macedoneană pentru a fi sigură de ocuparea locului 2 și calificarea în faza următoare a Conference League.

Dan Petrescu se poate baza pe Yuri la meciul CFR Cluj – Ballkani

Ardelenii au pierdut meciul de campionat cu Rapid, însă veștile proaste au venit mai degrabă din faptul că jucători care sunt titulari de drept au avut probleme medicale. Primul care a ”căzut” a fost căpitanul Mario Camora, care a fost operat de urgență în urma unei crize de apendicită acută.

ADVERTISEMENT

Chiar în timpul partidei din Giulești, Yuri Matias a acuzat o accidentare la umăr. Brazilianul a căzut rău după un contact cu Kevin Luckassen, la faza în care s-a acordat primul penalty pentru Rapid, iar președintele Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIanul 2022 ar putea fi încheiat pentru fundașul în vârstă de 27 de ani.

În ciuda faptului că s-a crezut inițial că apărătorul central va lipsi în jur de 4 luni, FANATIK a aflat că Yuri Matias se simte mult mai bine și sunt șanse foarte mari ca Dan Petrescu să-l folosească titular în partida CFR Cluj – Ballkani.

ADVERTISEMENT

Viorel Boncoi, ”vraciul” din Gruia

Din informațiile FANATIK, imediat după revenirea la Cluj, brazilianul a petrecut foarte mult timp în cabinetul kinetoteraputului echipei, Viorel Boncoi, pentru a reuși să se pună pe picioare pentru întâlnirea decisivă din Conference League.

Viorel Boncoi este omul care l-a recuperat miraculos și pe Ciprian Deac înaintea meciului de la Cluj cu Slavia Praga, după accidentarea gravă la gleznă suferită cu doar trei zile înainte, în partida de campionat cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Deac a prins atunci primul ”11” și a fost omul care a deschis scorul din penalty în victoria cu 2-0. A doua reușită a campioanei României în fața celor de la Slavia Praga i-a aparținut lui Yuri Matias.

Yuri, goluri decisive pentru CFR

Înaintea întâlnirii Rapid – CFR Cluj, FANATIK a publicat în exclusivitate un schimb de mesaje pe care Yuri Matias l-a făcut cu oameni din staff-ul lui Adrian Mutu în care își exprima dorința de a juca în Giulești.

ADVERTISEMENT

Brazilianul, unul dintre cei mai buni jucători ai formației din Gruia în prima parte a sezonului, a adus victoria CFR-ului în prima etapă chiar împotriva Rapidului, când a marcat în minutul 17. El a mai înscris un gol important și în Conference League, atunci când a egalat la ultima fază în meciul din deplasare cu Ballkani.

ADVERTISEMENT