Sport

Vești bune pentru Dinamo: „Am obținut licența!”. Cine s-ar putea opune planului de reorganizare

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, le-a dat o veste bună fanilor și i-a anunțat că licența a fost obținută.
10.05.2023 | 19:58
Vesti bune pentru Dinamo Am obtinut licenta Cine sar putea opune planului de reorganizare
Vești bune pentru Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totuși, Răzvan Zăvăleanu avertizează și spune că Dorin Șerdean a cumpărat niște creanțe ale unor mici creditori și că poate să se opună planului de reorganizare al clubului.

Răzvan Zăvăleanu, vești bune pentru Dinamo, însă temător în privința lui Dorin Șerdean

Răzvan Zăvăleanu le-a dat vești bune fanilor lui Dinamo, anunțându-i că s-a obținut licența, banii necesari fiind aduși de acționarul „Red&White”:

ADVERTISEMENT

„Faptul că s-a obținut licența e un lucru îmbucurător. Banii necesari au fost aduși de acționarul Red&White și s-au introdus în societate, plătindu-se obligațiile financiare. Nu o să vorbesc despre sume. S-a plătit necesarul pentru obținerea licenței. 

S-au plătit sumele necesare. În mare măsură s-au achitat datoriile, într-o altă măsură s-au făcut înțelegeri pentru amânarea plății. S-au rezolvat problemele, de moment”.

ADVERTISEMENT

„Acum, pe 15 mai ne vom prezenta în fața judecătorului pentru a obține confirmarea planului de reorganizare. Să vedem dacă cineva se va opune”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

„Dorin Șerdean s-ar putea opune planului de reorganizare!”

„Am avut neplăcuta surpriza să aflu că domnul Șerdean a cumpăra niște creanțe al unor mici creditori. La ce i-a trebuit asta nu știu… Sper să nu fie adevărat. Dar asta spun informațiile mele. Da, teoretic s-ar putea opune planului de reorganizare.

ADVERTISEMENT

Eu am discutat cu domnul Apreutese din august. E o persoană foarte serioasă. Știe foarte bine ce face. De aceea nu s-a repezit, deși decizia de a investi era clară. A vrut să cunoască foarte bine ce e acolo. Dar domnul Șerdean a vândut acțiunile către Red&White”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

„Așa s-a întâmplat. A fost o succesiune de lucruri, astfel încât domnul Apreutese, deși era pregătit și a făcut o ofertă, nu a mai ajuns să cumpere acțiuni. Dar avea un interes clar. M-a impresionat cu seriozitatea lui. 

ADVERTISEMENT

Nu cred că i-a picat bine ce s-a întâmplat. Sper că nu l-am pierdut. Poate va fi nevoie de oameni care au arătat că știu să facă afaceri. Sper ca apariția lui în cadrul lui Dinamo să rămână o opțiune deschisă”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT