Carousel hot news

Mulţescu va avea la dispoziţie mijlocaşul mult dorit!

Gheorghe Mulţescu va avea la dispoziţie, în curînd, mijlocaşul central pe care l-a cerut conducerii. Şefii din Ştefan cel Mare nu au de gînd să transfere încă un fotbalist în linia...
02.09.2013 | 14:12
Mulţescu va avea la dispoziţie mijlocaşul mult dorit!
Stefan Grigorie,Marius Avram din Bucuresti (arbitrul central),Catalin Munteanu.
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulţescu va avea la dispoziţie, în curînd, mijlocaşul central pe care l-a cerut conducerii. Şefii din Ştefan cel Mare nu au de gînd să transfere încă un fotbalist în linia mediană, întrucît Cătălin Munteanu este aproape refăcut, urmînd să revină pe teren în următoarele săptămîni.

Antrenorul de 61 de ani a primit veşti bune din partea staff-ului medical. Collins Fai va începe de azi antrenamentele normale cu echipa, după ce a suferit entorse de genunchi şi gleznă în urmă cu două săptămîni, la partida cu Corona Braşov, 1-1. Camerunezul de 21 de ani va fi apt sută la sută pentru meciul cu Pandurii, de vinerea viitoare, şi va reveni printre titulari.

Joel Thomas, care a suferit o contractură musculară, va începe şi el pregătirea alături de ceilalţi colegi, dar vestea cea mai bună vine de la Cătălin Munteanu. Mijlocaşul de 34 de ani va putea intra la joc, conform doctorilor, peste două săptămîni, adică la aproape 6 luni de cînd s-a accidentat. ”Cap de Zmeu” nu va reveni pe gazon la Tg. Jiu, însă poate evolua în etapa imdediat următoare, cea cu Petrolul, de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

În aprilie, Cătălin Munteanu a suferit o accidentare gravă la genunchiul drept, avînd nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a-i fi reconstruit ligamentul încrucişat anterior al genunchiuluid rept.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri