Sport

Vești bune pentru Dinamo înainte de derby-ul cu CSA Steaua! Promisiunea noilor acționari. Exclusiv

Promisiune importantă făcută de noii acționari de la Dinamo, înaintea derby-ului cu CSA Steaua. Noii acţionari susţin că problemele cu licenţa sunt ca şi rezolvate.
15.04.2023 | 17:10
Vesti bune pentru Dinamo inainte de derbyul cu CSA Steaua Promisiunea noilor actionari Exclusiv
Conducerea Red&White alături de Răzvan Zăvăleanu şi Vlad Iacob
ADVERTISEMENT

Dinamo este într-o formă excelentă din punct de vedere sportiv. Echipa lui Ovidiu Burcă a obţinut şapte puncte în primele trei etape din play-off şi visează să revină în prima ligă, la doar un an de la retrogradare.

Vești bune pentru Dinamo înainte de derby-ul cu CSA Steaua! Acţionarii promit că problemele cu licenţa sunt ca şi rezolvate

Venirea noilor acţionari a mai liniştit lucrurile din punct de vedere administrativ. FANATIK a aflat că cei de la Red&White, care deţin 80% din acţiunile de la Dinamo, au promis conducerii că problemele cu licenţa sunt ca şi rezultate şi la finall lunii, când este termenul limită, va fi totul în regulă.

ADVERTISEMENT

Atât reprezentantul administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, cât şi administratorul special, Vlad Iacob, au fost informaţi că din punctul de vedere al licenţei şi al datoriilor lucrurile sunt pe un făgaş normal şi nu vor fi probleme.

Dinamoviştii au primit un salariu înaintea meciului cu CSA Steaua!

Înaintea derby-ului de marţi, cu CSA Steaua, dinamoviştii au primit un salariu, astfel că atmosfera din lot este una bună şi moralul jucătorilor este la cote maxime. Obiectivul “câinilor” este să obţină un loc de promovare directă în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

După victoria cu Oţelul, “câinii” au venit la un punct de echipa lui Dorinel Munteanu, care a obţinut trei puncte mari în faţa celor de la Gloria Buzău şi au pus presiune pe Dinamo, înaintea derby-ului din Ghencea.

Marţi, de la ora 19:00, sunt aşteptaţi peste 5000 de fani dinamovişti pe stadionul Steaua, pentru derby-ul cu CSA. Iniţiativa legislativă a lui Vasile Dîncu, ce prevede acordarea dreptului de promovare echipei “Armatei” a încins şi mai mult atmosfera pentru acest derby.

ADVERTISEMENT

Dinamo, cea mai în formă echipă din play-off!

Dacă CSA Steaua ar avea drept de promovare încă din acest sezon ar fi o veste proastă pentru rivalii de la Dinamo, care ar avea de trecut de un adversar în plus în clasament, mai bine clasat. Dar iniţiatorii legii susţin că sunt şanse mici ca CSA să aibă drept de promovare încă din acest sezon.

Roş-albaştrii au şase puncte în plus faţă de Dinamo înaintea derby-ului, dar “câinii” au cele mai bune rezultate în primele trei etape din play-off: şapte puncte şi golaveraj 7-1. Steaua a câştigat doar cu Unirea Dej.

ADVERTISEMENT

Pentru a avea drept de promovare în prima ligă, Dinamo trebuie să ia licenţa, iar termenul limită pentru achitarea datoriilor este 30 aprilie. În acest moment, “câinii” sunt pe loc de baraj, la patru puncte de Oţelul, echipă aflată pe loc de promovare directă.

ADVERTISEMENT