Sport

Vești bune pentru micuții fotbaliști. Primesc 5.000 de bilete gratuite la turneul amical al Rapidului cu Dortmund și Fiorentina

Vești bune pentru copiii legitimați la orice club de fotbal afiliat la FRF, AMFB sau AJF. Micuții fotbaliști primesc 5.000 de bilete gratuite la turneul amical al Rapidului.
30.11.2022 | 12:35
Vesti bune pentru micutii fotbalisti Primesc 5000 de bilete gratuite la turneul amical al Rapidului cu Dortmund si Fiorentina
Copiii legitimați la cluburile de fotbal din România vor primi bilete gratuite la turneul amical al Rapidului. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid revine în SuperLiga, duminică, 4 decembrie, ora 19:00 în meciul din deplasare cu FC Argeș, în etapa a 19-a. Pentru formația pregătită de Mutu urmează duelul din Cupă cu Universitatea Cluj, iar pe 10 decembrie este gazda unui turneu amical de excepție care le include pe Dortmund și Fiorentina. Micuții fotbaliști care sunt legitimați la orice club de fotbal din România afiliat la FRF, AMFB și AJF primesc 5.000 de bilete gratuite pe Arena Națională.

Vești bune pentru copiii legitimați la orice club de fotbal din România. Primesc 5.000 de bilete gratuite pentru turneul amical al Rapidului

Micuții fotbaliști se vor putea bucura de cele 5.000 de bilete gratuite puse la dispoziție pentru Superbet International Cup, competiție la care vor participa Rapid, Dortmund și Fiorentina. Turneul amical se va desfășura pe 10 decembrie pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

”În data de 10 decembrie, pe Arena Naţională, va avea loc un triunghiular fotbalistic de excepţie cu participarea formaţiilor Borussia Dortmund, Fiorentina şi Rapid Bucureşti. Evenimentul acestui sfârşit de an denumit „Superbet International Cup” se doreşte să transmită un mesaj de atragere a copiiilor către fotbal şi un imbold pentru micuţii care practică acest sport să persevereze.

Astfel, organizatorii “Superbet International Cup”, cu sprijinul „Fundaţiei Mobexpert”, oferă 5000 de bilete gratuite copiilor legitimaţi la orice club de fotbal din România afiliat la FRF, AMFB sau AJF”, s-a arătat într-un comunicat, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

Cum pot intra micuții fotbaliști în posesia biletelor. Copiii trebuie să vină la stadion însoțiți de antrenor

Pentru a intra în posesia biletelor gratuite, cluburile la care sunt legitimați copiii trebuie să trimită o cerere la adresa de e-mail fundatia@mobexpert.ro. Termenul limită este miercuri, 7 decembrie.

Tinerii sportivi trebuie să vină pe Arena Națională însoțiți de propriul antrenor, care trebuie să îndrume un grup de cel puțin 10 copii. De asemenea, antrenorii, într-o mare măsură, sunt rugați să-i îndemne pe copii să poarte echipamentul clubului pe care îl reprezintă.

ADVERTISEMENT

Cele 5.000 de tichete gratuite vor fi oferite în ordinea solicitărilor trimise la adresa de e-mail fundatia@mobexpert.ro. Zona destinată copiilor este Peluza Sud și va cuprinde sectoarele 308, 310, 312, 314, 316, 318. Părinții care vor să li se alăture copiilor sunt nevoiți să își cumpere bilete în sectoarele 302, 304, 306.

Abonații rapidiști primesc 20% reducere la bilete pentru turneul amical cu Dortmund și Fiorentina

Abonații rapidiști au primit, de asemenea, vești bune înaintea superturneului amical împotriva lui Dortmund și Fiorentina. Suporterii „alb-vișinii” vor avea o reducere de 20% din prețul biletului dacă își vor achiziționa tichetele până pe 1 decembrie, inclusiv, la meciurile de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Organizatorii Superbet International Cup, împreună cu clubul Rapid, au hotărât ca toți abonații rapidiști care vor achiziționa bilete pentru turneul din 10 decembrie, până în data de 1 decembrie inclusiv, să primească un discount de 20% din prețul biletului. Reducerea se aplică pentru toate zonele stadionului.

Discounturile se vor primi pe baza codului de abonat. Celor care sunt abonați și deja și-au achiziționat bilete li se va returna suma aferentă reducerii de 20%”, se arată într-un comunicat al grupării din Giulești.

La Superbet International Cup se vor juca meciuri de 60 de minute, cu două reprize a câte 30 de minute. Prima partidă va fi Rapid – Dortmund cu începere de la ora 13:00. De la 14:30 va avea loc confruntarea Borussia Dortmund – Fiorentina, pentru ca turneul amical să se încheie cu întâlnirea dintre Rapid și Fiorentina, de la ora 16:00.

ADVERTISEMENT