Sport

Vești bune pentru Olimpiu Moruțan. Ce i-a transmis antrenorul lui Galatasaray

Olimpiu Moruțan era pe picior de plecare de la Galatasaray, dar situația lui s-a schimbat la 180 de grade. Presa turcă anunță că antrenorul s-a arătat dispus să-i acorde încă o șansă.
03.03.2022 | 09:46
Vesti bune pentru Olimpiu Morutan Ce ia transmis antrenorul lui Galatasaray
ADVERTISEMENT

Adus în toamna anului trecut de la FCSB, în schimbul a 5,7 milioane de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, la vremea respectivă, Olimpiu Moruțan a avut evoluții dezamăgitoare în toată această perioadă și era gata să o părăsească pe Galatasaray. Lucrurile au luat, însă, o cu totul altă întorsătură.

Decizie de ultimă oră în privința lui Olimpiu Moruțan. Ce i-a transmis antrenorul lui Galatasaray

Potrivit turcilor de la Fotomac, Domenec Torrent ar fi revenit la sentimente mai bune față de internaționalul român. Într-o discuție purtată recent de cei doi, acesta l-ar fi asigurat că va apela din nou la serviciile sale, cu condiția să se pregătească mult mai bine decât a făcut-o până acum.

ADVERTISEMENT

Voi avea nevoie de tine. Trebuie să fii pregătit ca și cum ai juca. Ești foarte talentat, dar trebuie să muncești foarte mult”, ar fi spus tehnicianul spaniol, sosit chiar la începutul anului, după demiterea lui Fatih Terim.

Dacă altădată domina autoritar fotbalul din Turcia, acum gruparea „Cim Bom” se află pe un neverosimil loc 12, la 31 de puncte distanță de liderul Trabzonspor. Următorul meci va avea loc sâmbătă, 5 martie, la ora 18:00, pe terenul lui Konyaspor.

ADVERTISEMENT

Moruțan și Cicâldău desființat de jurnaliștii turci: „10 milioane de regrete”

În cele 28 de meciuri bifate până acum pentru Galatasaray, Olimpiu Moruțan a reușit doar trei goluri şi cinci pase decisive, cifre deloc mulțumitoare pentru presa din Turcia. Nici Alexandru Cicâldău – celălalt român din lotul echipei – nu a scăpat mai puțin șifonat.

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, pe care Galatasaray i-a adus cu speranța de a investi în viitorul clubului, au dezamăgit prin evoluțiile lor. Cele două vedete, pe care s-au plătit 10,6 milioane de euro, au contribuit cu doar un gol și un assist în ultimele 7 meciuri.

ADVERTISEMENT

Sunt departe de așteptări. Treptat, s-au îndepărtat de jocul eficient pe care l-au avut după ce au ajuns la Galatasaray. Cicâldău a costat 6,5 milioane de euro, fără bonusuri și comisioanele agenților, iar Moruțan 4,1 milioane.

Cicâldău a înscris un singur gol în ultimele 7 meciuri, iar Moruțan, care nici măcar nu mai prinde primul ’11’, a oferit doar un assist în ultimele 10 meciuri”, au scris jurnaliștii de la Karar, într-un articol intitulat sugestiv „10 milioane de regrete în Cimbom”.

ADVERTISEMENT