Fotbal international

Veşti bune pentru Rădoi! Alex Mitriță, dublă împotriva echipei lui Beckham. Cursă de 80 de metri la golul al doilea. Video

04.10.2020 | 10:47
Veşti bune pentru Rădoi! Alex Mitriță, dublă împotriva echipei lui Beckham. Cursă de 80 de metri la golul al doilea. Video
Alex Mitriță, dublă împotriva echipei lui Beckham. Cursă de 80 de metri la golul al doilea. Video
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță, atacantul celor de la New York City, a înscris o dublă împotriva echipei lui David Beckham.

Mijlocașul român a avut un meci extrem de bun în ultima deplasare din Major League Soccer, aflată la primul sezon în prima ligă din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Mitriță a contribuit decisiv la câștigarea celor trei puncte, iar la golul al doilea a făcut o cursă extraordinară înainte de a înscrie.

Mitriță, dublă împotriva echipei lui David Beckham. Cursa de 80 de metri de la golul al doilea

Alexandru Mitriță a înscris o dublă împotriva celor de la Inter Miami CF. Echipa patronată de Beckham a pierdut cu 3-2, toate golurile au fost marcate în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Mitriță a deschis scorul repede, în minutul patru al întâlnirii. Românul a preluat o centrare a lui Alexander Ring și l-a învins pe portarul advers, Luis Robles.

Scoțianul Lewis Morgan a egalat în minutul 27 pentru Inter Miami, dar New York City a trecut în avantaj în minutul 35, prin suedezul Anton Tinnerholm.

Lewis Morgan a egalat din nou după trei minute și părea ca acesta va fi scorul pauzei.

În minutul 43 Inter Miami a avut un corner respins de apărarea lui New York. Alexander Ring a pasat către Mitriță, iar acesta a pornit într-o cursă de 80 de metri spre poartea adversă.

ADVERTISEMENT

Deși a avut trei adversari care s-au ținut după el, românul a reușit să șuteze și să înscrie ceea ce avea să fie golul decisiv al partidei.

Mitriță în mare formă înaintea barajului României cu Islanda

Mitriță nu a avut un start foarte prolific de sezon, dar se pare că este din nou în mare formă. Românul este la a doua dublă consecutivă marcată, după ce a înscris de două ori împotriva celor de la Cincinnati.

Mirel Rădoi, selecționerul României, are toate motivele să fie bucuros că l-a convocat pe Alexandru Mitriță pentru barajul cu Islanda, contând pentru calificarea la EURO 2021.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul român pare într-o formă foarte bună și dornic de a demonstra că este unul dintre cei mai valoroși internaționali români pe postul său. Rămâne de văzut care va fi prestația lui în meciul României, dacă Mirel Rădoi va decide să joace cu el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri