News

Vești bune pentru români! Noi locuri de muncă la noi în țară, în plină pandemie de coronavirus

10.04.2020 | 10:20
Vesti bune pentru romani Noi locuri de munca la noi in tara in plina pandemie de coronavirus
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru români în plină pandemie de coronavirus. În perioada în care majoritatea afacerilor au de suferit, gigantul Mega Image a decis să deschidă pe parcursul lunilor aprilie și mai mai multe magazine în România.

Vești bune pentru români! Mega Image deschide 7 noi magazine în țară

Astfel, lanțul de supermarketuri va deschide șapte noi magzine la noi în țară, în județele Ilfov, Bacău, Timișoara, Cluj și Iași, conform unui comunicat de presă emis de retailer.

ADVERTISEMENT

“În contextul COVID-19, care a adus şi va aduce în continuare provocări şi dificultăţi la nivel social şi economic, Mega Image îşi continuă angajamentul de a investi în dezvoltare şi de a asigura noi locuri de muncă în mai multe oraşe din ţară.

Astfel, Mega Image va veni aproape de noi comunităţi în mai multe oraşe din ţară, prin magazine de proximitate Mega Image sau Shop&Go, cu un spaţiu modern, oferind o gamă variată de produse accesibile, inclusiv marcă proprie şi de la producătorii locali pentru a răspunde nevoilor diferite ale clienţilor.

ADVERTISEMENT

În lunile aprilie şi mai, sunt programate pentru deschidere 7 magazine noi Mega Image şi Shop&Go în Ilfov, Bacău, Timişoara, Cluj şi Iaşi.

Pentru toate deschiderile de noi magazine, Mega Image va contribui şi la crearea de noi locuri de muncă şi va angaja noi colegi în echipă, poziţiile comerciale specifice de lucru în magazine”, se menţionează în comunicatul citat.

ADVERTISEMENT

Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din țară: 782 de magazine

Potrivit retailerului, de la începutul anului și până în luna martie s-au deschis 17 noi magazine, dintre care 11 în format Mega Image și șase Shop&Go. Dintre acestea, nouă au fost deschise în București și Ilfov, trei în Cluj, două în Timișoara și câte unul în Brașov, Prahova și Dâmbovița.

Mega Image a fost fondat în 1995 și este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde, în acest moment, 782 de magazine în București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Bacău, Focșani și alte orașe din țară.

ADVERTISEMENT

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, un retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.

ADVERTISEMENT