Sport

Vești bune pentru Spania! Cartonașul primit de Alvaro Morata a fost „șters de UEFA”

Spania are parte de vești bune, după ce cartonașul galben al lui Alvaro Morata a fost „șters de UEFA”, ceea ce înseamnă că fotbalistul va juca în semifinalele EURO 2024.
06.07.2024 | 07:49
Vesti bune pentru Spania Cartonasul primit de Alvaro Morata a fost sters de UEFA
Cartonașul primit de Alvaro Morata a fost „șters de UEFA”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alvaro Morata va putea evolua pentru Spania în semifinalele Campionatului European din Germania, în ciuda unui anunț făcut de UEFA pe durata meciului cu Germania, scor 2-1.

Cartonașul primit de Alvaro Morata a fost „șters de UEFA”

Spania primește vești bune, iar Alvaro Morata va fi pe teren în semifinalele EURO 2024, deși în minutul 120+3 al sfertului de finală, pe grafica TV a fost indicat un cartonaș galben pentru Morata.

ADVERTISEMENT

Un cartonaș galben primit de Alvaro Morata în meciul cu Germania, ar fi însemnat că el nu o să poată evolua pentru Spania în semifinalele Campionatului European 2024.

Atacantul lui Atletico Madrid a fost schimbat în minutul 80 al confruntării, fără să primească un cartonaș galben. Ei bine, cartonașul galben l-ar fi luat în finalul confruntării pentru proteste.

ADVERTISEMENT

Surpriza a fost imensă când și pe site-ul UEFA a apărut modificarea, iar cel mai probabil a fost vorba despre o eroare în cazul lui Morata. „UEFA a șters galbenul lui Morata, care va putea juca în semifinale”, a titrat Marca.

Ce fotbalist aflat pe banca de rezerve a Spaniei a primit cartonașul galben

Imediat după momentul în care pe grafica televiziunilor a apărut cartonașul galben pentru Alvaro Morata, un alt cartonaș galben a fost indicat și pentru Fabian Ruiz, jucător aflat tot pe banca de rezerve, dar care nu era în pericol să rateze semifinalele.

ADVERTISEMENT

În semifinalele EURO, Spania nu se va putea baza pe Dani Carvajal, Pedri, Robin Le Normand, iar Fabian Ruiz este incert, ceea ce poate fi un impediment important în trupa lui Luis de la Fuente.

Dani Carvajal a fost eliminat în minutul 120+6, iar Robin Le Normand a văzut al doilea cartonaș galben din acest turneu, ceea ce înseamnă că amândoi vor rata semifinalele.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Pedri a suferit o entorsă la genunchi în meciul cu Germania, iar Fabian Ruiz a ieșit accidentat de pe teren în minutul 102 și este incert pentru următorul joc al ibericilor.

ADVERTISEMENT
Tags: