Fotbal intern

Vești bune pentru suporterii naționalei. Ibericii au returnat 2000 de bilete pentru meciul România – Spania

23.08.2019 | 20:04
Vesti bune pentru suporterii nationalei Ibericii au returnat 2000 de bilete pentru meciul Romania  Spania

Suporterii naționalei au primit o veste bună pentru partida din România și Spania. Iberici au returnat 2000 de bilete, iar români vor putea profita de șansa ivită. Tichetele sunt puse deja la vânzare online pe bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Meciul dintre România și Spania se va juca pe 15 septembrie la ora 21:45 pe „Național Arena”.

Suporterii naționalei profită de biletele returnate de spanioli

Aproximativ 2000 de bilete sunt puse la vânzare online pentru că oficialii spanioli au returnat tichetele. Preţurile biletelor din zona peluzei Nord, care erau alocate pentru suporterii iberici au următoarele prețuri:  35 de lei la inelul 3, respectiv 40 de lei la inelele 1 şi 2. Acestea sunt ultimele bilete disponibile pentru partida programată pe 5 septembrie. Vestea este cu atât mai bună cu cât mulți fani ai naționalei erau dezamăgiți de faptul că nu au prins bilet la meci.

Confruntarea cu Spania se va desfășura cu casa închisă, toate tichetele inițiale puse la dispoziție de FRF au fost epuizate în totalitate. Recordul de audiență de pe Național Arena a fost stabilit la partida dintre România și Finlanda cu 54.364 de fani în tribune.

Jucătorii naționalei României
Jucătorii naționalei României

Cosmin Contra crede că putem să le punem probleme spaniolilor

Antrenorul naționalei, Cosmin Contra a declarat că va încerca să le pună probleme spaniolilor: „Ne propunem să-i punem în dificultate pe spanioli, încercăm să ne alegem cea mai bună strategie. Voi alege o formație capabilă să-i pună în dificultate. Asta înseamnă că putem juca inclusiv cu două vârfuri. Eu mi-aș dori să scot acum ceva cu Spania, ca să-o oblig să meargă în următorul meci să bată.”

România se află pe locul 3 în grupa F a calificărilor pentru Euro 2020, cu 7 puncte acumulate la egalitate cu Suedia. După meciul cu Spania, pentru naționala României urmează partida cu Malta de pe 8 septembrie, la Ploiești pe stadionul „Ilie Oană”.

  • 15 septembrie este data la care se va juca România – Spania