Sport

Vești bune pentru U Craiova. Când revine golgeterul Andrei Ivan la antrenamente. Exclusiv

Vin veștile bune pentru U Craiova. FANATIK îți dezvăluie când revine Andrei Ivan la antrenamentele echipei.
17.08.2021 | 21:04
Vesti bune pentru U Craiova Cand revine golgeterul Andrei Ivan la antrenamente Exclusiv
Vești bune pentru U Craiova. Când revine Andrei Ivan la antrenamente.
ADVERTISEMENT

U Craiova trece printr-o perioadă grea. Oltenii au mai mulți accidentați în lot, iar rezultatele trupei antrenate de Laurențiu Reghecampf sunt slabe. În ultima etapă, Universitatea Craiova a pierdut pe terenul formației UTA Arad. După joc, „juveții” au acuzat jocul dur al gazdelor, dar și arbitrajul.

„Reghe” a avut surpriza neplăcută de a mai adăuga un nume la lista cu jucători accidentați. Astfel, Alexandru Cîmpanu a lipsit la partida cu UTA. Acesta a suferit o entorsă și este greu de crezut că ar putea fi titular în meciul din runda următoare, cu Gaz Metan Mediaș, sâmbătă, de la ora 18:30.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan revine la antrenamentele alături de coechipieri în această săptămână și ar putea bifa câteva minute în meciul cu Gaz Metan Mediaș

Situația este din ce în ce mai încordată la echipa din Bănie. Din păcate, rezultatele întârzie să apară, iar răbdarea fanilor are și ea o limită. De mai multe ori, suporterii Universității Craiova au contestat conducerea administrativă pentru faptul că n-au fost aduși fotbaliști de valoare la echipă.

Reghecampf are și el probleme în lot, deoarece Andrei Ivan și Antoine Conte s-au accidentat în meciul cu FCSB și nu au mai jucat de atunci. De asemenea, Paul Papp (n.r. – accidentat de mai mult timp), Ștefan Baiaram, Elvir Koljic și Alexandru Cîmpanu au avut și ei de suferit în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Andrei Ivan este foarte aproape de revenire. Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Universității va reveni la antrenamente alături de coechipieri începând din a doua parte a acestei săptămâni, iar atacantul de 24 de ani ar putea să fie în lotul pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș.

„El e spre bine (n.r. Andrei Ivan), una peste alta. Doar că trebuie pus la punct să nu se mai întâmple vreo recidivă. Nu au fost la vraci”, spunea Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, foarte supărat pe jucătorii săi: „Să respecte culorile acestui club”

Lucrurile nu merg bine pentru tehnicianul Universității Craiova. „Alb-albaștrii” vor pierde contactul cu CFR Cluj dacă nu vor reuși să câștige în meciurile următoare, iar campioana va avea aceleași rezultate.

După partida pierdută la Arad, Laurențiu Reghecampf a fost foarte supărat pe elevii săi: „Un joc slab făcut de noi, am avut câteva situații de a marca, dar n-am avut consistență în atac, agresivitatea necesară. Mă aștept la mult mai mult din partea tuturor.

ADVERTISEMENT

Vrem să ajungem în partea de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puțin în declarații. Nu vreau să discut despre problemele noastre, plecări, veniri. Știm ce probleme avem, vom rezolva încet-încet toate problemele, dar tot nu e de ajuns.

Jucătorii trebuie să-și facă treaba cum trebuie, să respecte culorile clubului, pentru că au valoare, d-aia sunt la Universitatea Craiova. Important e ca noi să ne facem analiza cum trebuie, jucătorii să facă mult mai mult, să n-aibă tracul rezultatului și să joace mult mai bine,” a declarat „Reghe”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan Mediaș: 2,02 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT