News

Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp! Cea mai mare problemă a aplicației va fi rezolvată

21.09.2020 | 11:28
Vesti bune pentru utilizatorii WhatsApp Cea mai mare problema a aplicatiei va fi rezolvata
WhatsApp rezolvă cea mai mare problemă a utilizatorilor. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se bucură de milioane de utilizatori din toate colțurile lumii și generează încasări record pentru compania care îl operează, serviciul WhatsApp mai are nevoie de multe îmbunătățiri pentru a atinge perfecțiunea. Sau măcar să se apropie de acest ideal, astfel încât internauții să se bucure de cea mai bună experiență posibilă.

Prima și cea mai importantă dintre probleme vizează, bineînțeles, platforma Web a rețelei și este semnalată constant în ultimii ani de un număr uriaș de internauți. Aceștia se plâng că nu pot accesa conversațiile din Google Chrome, Safari sau orice alt browser pe care aleg să-l folosească.

ADVERTISEMENT

Odată cu update-ul la care lucrează de zor în ultima perioadă, dezvoltatorul promite, însă, că inconvenientul va deveni istorie. Cum? Ei bine, veți afla din rândurile următoare.

WhatsApp promite să rezolve cea mai mare problemă semnalată de utilizatori

Odată instalată actualizarea, tot ce trebuie să faci e să-ți scanezi codul QR cu telefonul mobil din dotare și să aștepți ca serviciul web să își facă treaba. Toate mesajele tale vor apărea într-o clipă pe PC, indiferent de browserul Web pe care vrei să le vizualizezi.

ADVERTISEMENT

Unde mai pui că va fi extrem de simplu să trimiți mesaje de pe un dispozitiv pe altul. Da, ai auzit bine. Facebook, deținătoarea serviciului WhatsApp, testează deja o nouă funcționalitate denumită, „Linked Devices”.

Așa cum spune și numele, aceasta își propune să creeze o punte între toate dispozitivele utilizatorilor săi. Practic, vei putea să-i adaugi contului tău mai multe device-uri și astfel să comunici cu prietenii de pe PC, smartphone și tabletă fără nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Cum să actualizezi aplicația WhatsApp

Dacă ai un telefon cu sistem de operare Ios, deschide App Store apăsând pe pictograma localizată pe ecranul de start („A” pe fundal albastru) și selectează cardul Actualizări situat în dreapta jos. Apoi localizează pictograma Whatsapp și apasă butonul actualizare pentru a descărca „manual” ultima versiune a aplicației.

Dacă acesta nu apare, înseamnă că ultima versiune este deja instalată pe Iphone. Dacă pictograma WhatsApp lipsește complet, aplicația a fost deja actualizată sau nu există actualizări recente de raportat. Dacă trebuia să începi să descarci „manual” cea mai recentă versiune de WhatsApp, este posibil ca sistemul de actualizare automată a iOS să nu fie activ.

ADVERTISEMENT

Mergi la configuraţiile iOS (apăsând pictograma roată pe ecranul de pornire), selectează elementul iTunes Store și App Store din meniul care se deschide și configurează opțiunea Actualizări en EN. De asemenea, trebuie să te asiguri că nu există niciun comutator activ în opțiunea Utilizați date mobile. În caz contrar, iPhone-ul va descărca actualizări 3G / LTE și va consuma rapid tot traficul planului de date.

Pentru Android, actualizarea se poate face direct din magazinul cu jocuri. Caută pictograma sacului alb cu simbolul „redare” care se află pe ecranul de start sau în lista de aplicații instalate pe dispozitiv, apoi atinge pictograma hamburger situată în stânga sus și selectează elementul Aplicațiile și jocurile mele din bara care apare pe lateral.

Caută pictograma Whatsapp pe ecranul care se deschide și revizuiește textul de lângă numele aplicației: dacă lângă numele WhatsApp scrie actualizare, înseamnă că o actualizare este disponibilă, dar nu a fost încă instalată. Apasă apoi pictograma WhatsApp, butoanele de actualizare și update-ul se va face automat.

ADVERTISEMENT