Fotbal intern

Veşti bune pentru Vintilă! Florinel Coman şi Răzvan Oaidă revin la antrenamente după Astra – FCSB. Exclusiv

29.06.2020 | 12:05
Vesti bune pentru Vintila Florinel Coman si Razvan Oaida revin la antrenamente dupa Astra  FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeş Vintilă a primit veşti foarte bune înainte de meciul Astra – FCSB, ultimul din turul play-off-ului Ligii 1. FANATIK a aflat că doi dintre fotbalişti cu probleme medicale revin la antrenamente de marţi şi ar putea să fie apţi pentru duelul cu FC Botoşani.

FANATIK a aflat că Florinel Coman şi Răzvan Oaidă vor reveni la antrenamentele FCSB de marţi, după ce au fost recuparaţi. Ambii au acuzat problemele medicale la revenirea de la Cluj şi au ratat partidele cu Gaz Metan Mediaş şi cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

În primă fază, prognosticul medicilor nu era unul prea bun, Florinel Coman şi Răzvan Oaidă trebuiau să stea pe bară între 3 şi 4 săptămâni, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, însă recuperarea a decurs foarte bine.

Florinel Coman şi Răzvan Oaidă revin la antrenamente şi pot intra cu FC Botoşani

Florinel Coman şi Răzvan Oaidă revin la antrenamente de marţi, iar FANATIK a aflat că cei doi ar putea să joace în meciul cu FC Botoşani, programat să se dispute sâmbătă, 4 iulie, de la ora 20:00. Partida va conta pentru prima etapă a returului din play-off-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele două reveniri, Bogdan Argeş Vintilă a mai primit o veste bună înainte de meciul Astra – FCSB. FANATIK a anunţat în exclusivitate că Dennis Man a fost recuperat după problemele medicale din partida cu Gaz Metan Mediaş şi va fi titular în duelul de la Giurgiu.

Florinel Coman este cel mai bun marcator de la FCSB în actualul sezon, cu 14 goluri înscrise în cele 36 de meciuri jucate în toate competiţiile. În plus, internaţionalul român a mai oferit 10 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru FCSB din cauza accidentărilor

Reluarea sezonului în Liga 1 a adus probleme cu accidentările la FCSB. Derby-ul cu CFR Cluj, pierdut cu 0-1, a adus două absenţe de durată în lotul lui Bogdan Argeş Vintilă. Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu au ruptură de ligamente, aşa cum FANATIK a anunţat, şi vor sta pe bară 6 luni.

În plus, Aristidis Soiledis, Ionuţ Panţîru şi Iulian Cristea au avut probleme medicale, însă ultimul şi-a revenit şi a fost titular în derby-ul cu Dinamo. Bogdan Vintilă a trebuit să improvizeze în ultimele meciuri din cauza accidentărilor, astfel că Pantea sau Perianu, doi dintre puştii de la academia clubului, au intrat în primul “11”.

ADVERTISEMENT

După apariţia accidentărilor, Gigi Becali i-a criticat pe cei din staff-ul clubului, iar în vizor au fost luaţi Bogdan Vintilă, MM Stoica şi Alexandru Tudor. “Sunt multe accidentări musculare. E o problemă de pregătire fizică. Mă pricep eu la asta? Eu îl iubesc pe Vintilă, dar el are o problemă când se accidentează jucătorii. I-am spus și lui MM: ‘Băi Mihai, tu și cu Vintilă răspundeți. Primul răspunde Vintilă, după aceea tu. Și Tudor'”, spunea Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 1,75 este cota pentru “sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT