Fotbal intern

Ultima oră. Nimeni nu se aştepta să-şi revină aşa repede! E apt!

Steaua efectuează primul stagiu de pregătire al iernii, în Antalya. După câteva zile de pregătire, Nicolae Dică a primit şi veşti bune şi proaste, referitor la accidentări.
13.01.2018 | 14:01
Ultima oră. Nimeni nu se aştepta să-şi revină aşa repede! E apt!
ADVERTISEMENT

Antrenamentul de sâmbătă dimineaţa al steliştilor s-a desfăşurat pe o ploaie torenţială. De la şedinţa de pregătire au lipsit 4 jucători: Mihai Pintilii, Mihai Bălaşa, Romario Benzar şi Florin Tănase. Cei 4 s-au antrenat la sala de forţă.

Pintilii, Bălaşa şi Benzar au venit la antrenament după primele 20 de minute şi s-au băgat la joc, dar decarul Tănase nu a apărut deloc, el având probleme medicale. Florin Tănase nu s-a antrenat normal în acest stagiu şi Dică speră să îl recupereze complet până la ora primului amical, cel cu Olimpik Doneţk, care va avea loc pe 18 ianuarie în Belek.

ADVERTISEMENT

Planic, refăcut complet

În schimb, fundaşul central, Bogdan Planic, s-a antrenat la capacitate maximă pentru prima dată, el având probleme medicale de la meciul pierdut cu Astra, scor 0-2, atunci când a fost accidentat involuntar de portarul Florin Niţă.

Nicolae Dică îl va putea folosi pe Bogdan Planic în amicalul cu Olimpik Doneţk, singurul din stagiul din Antalya, programat pe 18 ianuarie. La antrenament, steliştii au fost urmăriţi şi de secundul lui Cosmin Contra de la echipa naţională, Ionel Gane. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri