Sport

Vești excelente pentru fanii echipei UTA. Investitorii nu au renunțat la ideea de a prelua clubul. ”Așteptăm să aflăm concret cerințele”

Grupul de investitori dispuși să preia clubul UTA Arad le-au transmis fanilor că discuțiile nici măcar nu au intrat în etapa de fond și că intenția lor este să cumpere multipla campioană a României.
08.07.2022 | 22:40
Vesti excelente pentru fanii echipei UTA Investitorii nu au renuntat la ideea de a prelua clubul Asteptam sa aflam concret cerintele
Fanii echipei UTA au primit o veste excelentă. Investitorii nu au renunțat la planul lor de a prelua clubul. © FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada sunt cei patru oameni de afaceri care au anunțat că sunt pregătiți să preia clubul UTA Arad. Deși a fost anunțată sistarea negocierilor, aceștia au reiterat interesul pentru a cumpăra ”Bătrâna Doamnă”

Investitorii dau asigurări că interesul de a prelua UTA este același

La un moment dat discuțiile au fost sistate din cauza unor condiții considerate de neacceptat de oamenii de afaceri interesați să investească, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Acum cei patru au remis un comunicat prin care le aduce la cunoștință fanilor roș-albi că în continuare sunt deschiși la negocieri și că acestea nu au fost sistate.

”Pentru o corectă informare a suporterilor interesați de stadiul actual al negocierilor pentru UTA și pentru că transparența face parte din valorile noastre importante, vă aducem la cunoștință următoarele:

ADVERTISEMENT

1. În cursul zilei de 4 iulie 2022 am transmis o nouă scrisoare de intenție prin care am reafirmat angajamentul și viziunea noastră față de clubul UTA. Această scrisoare de intenție o aveți atașată.

2. Negocierile dintre noi, cei care dorim să ne implicam în viața echipei UTA și actualii asociați nu au intrat încă în etapa de fond, în care așteptăm să aflăm concret cerințele lor.

ADVERTISEMENT

Deși am așteptat mai bine de o săptămână mandatarea avocaților după întâlnirea de la Primărie, am răspuns prompt solicitărilor venite din partea a trei dintre actualii asociați – Meszar Alexandru, Voinea Florian și Lucaci Alexandra, pentru că un al patrulea – SCU, prin președintele Dan Proca, nu se regăsește în această discuție.

3. Procesul de negociere presupune și încheierea unui Acord de confidențialitate, cerut de casa de avocatură Lanevschi&Lanevschi, prin care se protejează caracterul confidențial al informațiilor legate de tranzacție. Acest acord nu a fost încheiat, astfel încât discuțiile de fond nu sunt începute.

ADVERTISEMENT

4. Dorim să vă asigurăm în continuare de buna-credință, transparența, onestitatea și dorința de a deschide clubul către comunitatea arădeana și de a clădi UTA-NextGen, un club pentru generațiile următoare.

Ne reafirmăm disponibilitatea vis-a-vis de implicarea în viața clubului și așteptăm de la cei trei asociați – persoane fizice aceeași celeritate și eventual bună-credință în desfășurarea acestor discuții.

Menționăm că așteptăm cu interes să vedem care sunt pretențiile celor trei persoane fizice pentru a-și înceta mandatul în conducerea UTA.

Pentru noi doar UTA contează!”, se arată în comunicatul remis de clubul UTA.

Negociatorul Alexandru Meszar și fanii ”Bătrânei Doamne” sunt în conflict

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate discuțiile dintre cei patru oameni de afaceri dispuși să investească în clubul UTA Arad și actualii administratori ai grupării ”căzuseră” la un moment dat.

Oficialul ”Bătrânei Doamne”, Alexandru Meszar, cel care a purtat discuțiile cu investitorii Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada, a fost acuzat de fani că nu a reprezentat cu bună credință interesele clubului, acesta fiind și proprietarul unui alt club arădean, Atletico.

La aflarea veștii că echipa va beneficia de un important sprijin financiare, fanii și-au achiziționat abonamente într-un număr foarte mare, însă și-au cerut banii înapoi după ce Meszar a anunțat că negocierile au ”picat”.

ADVERTISEMENT
Tags: