Sport

S-au vândut toate biletele pentru meciul Unirea Dej – Dinamo: „S-au dat ca pâinea caldă”

Conducerea clubului Unirea Dej a anunțat că s-au vândut toate biletele pentru partida cu Dinamo, care va închide etapa a 2-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pasa Pariurilor.
29.03.2023 | 15:08
Sau vandut toate biletele pentru meciul Unirea Dej  Dinamo Sau dat ca painea calda
4182 e media de spectatori a lui Dinamo în acest sezon din Liga 2. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
29-03-2023
12:20

Sold-out pentru întâlnirea Unirea Dej - Dinamo

Toate biletele pentru meciul Unirea Dej – Dinamo, din etapa a 2-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, s-au epuizat foarte repede, astfel că jocul se va disputa cu casa închisă.

Conducerea clubului clujean anunța cu ceva vreme în urmă că tichetele se dau ca ”pâinea caldă”, iar la scurt timp a anunțat că acestea au fost epuizate în totalitate.

 

Stadionul Municipal din Dej are o capacitate de 6.000 de locuri, dar este funcțional doar la jumătate. Gazdele au luat o decizie neașteptată și au oferit galeriei ”câinilor” jumătate din bilete, deși regulamentul prevede că oaspeții primesc doar 5% din capacitatea arenei.

Unirea Dej a început play-off-ul cu o înfrângere clară pe terenul Stelei, scor 0-3, în vreme ce Dinamo a remizat pe teren propriu, cu Gloria Buzău, scor 1-1. Cele două echipe sunt la egalitate, 32 de puncte, dar ”câinii roșii” au avantajul golaverajului. Duelul dintre Unirea Dej și Dinamo va avea loc duminică, 2 aprilie, de la ora 16:00.

Dinamo e pe locul 4 în play-off, la egalitate de puncte cu FC Buzău și Unirea Dej, următoarea adversară a „câinilor” lui Ovidiu Burcă. La fel ca la meciul cu Șelimbăr, „alb-roșiii” vor avea parte de o susținere impresionantă în tribune.

Dinamo a primit un număr record de bilete din partea celor de la Unirea Dej: „Le vom acorda jumătate”

Stadionul „Unirea” din Dej are o capacitate de doar 3.000 de locuri. Chiar și în aceste condiții, ardelenii le-au acordat celor de la Dinamo un număr impresionant de tichete:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu reprezentanții lui Dinamo și le vom acorda jumătate din biletele pentru această dispută, în jur de 1.500. Știm că sunt mulți fani ai alb-roșiilor în zonă și venim în întâmpinarea lor”, a declarat Gabriel Magdaș, președintele clubului de lângă Cluj.

Gestul gazdelor e cu atât mai frumos, cu cât erau obligați să le ofere doar 150 de bilete: „Nu ne cramponăm de acel procent de 5 la sută din capacitatea stadionului pentru galeria oaspeților, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută”.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut peste 4.000 de fani la Sibiu la meciul cu Șelimbăr

Dinamo a avut parte de o susținere incredibilă și la meciul cu Șelimbăr disputat pe superba arenă din Sibiu, pe care își dispută meciurile și FC Hermannstadt.

„Câinii” au umplut stadionul. Peluza Cătălin Hîldan și ceilalți fani-acționari din programul DDB, dar și alți suporteri din alte zone ale țării, au umplut stadionul, fiind prezenți în număr de peste 4.000.

ADVERTISEMENT

Dinamo revine pe teren propriu pe data de 8 aprilie, la meciul cu Oțelul Galați, una dintre candidatele la promovare, iar conducerea clubului speră să dispute partida pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Dinamo e pe locul 2 ca medie de spectatori în Liga 2

Dinamo are o medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu de 4182 și e pe locul doi în Liga 2 Casa Pariurilor. Oțelul Galați e lider la acest capitol, cu o medie de 5140.

ADVERTISEMENT

Recordul de asistență în acest sezon a fost stabilit tot de Dinamo, la derby-ul cu CSA Steaua București, când pe Național Arena au fost prezenți 18.000 de spectatori, ceea ce a ridicat mult și media pe meci.

ADVERTISEMENT