Life

Vești excelente pentru luna mai oferite de numerologul Romeo Popescu. Cine are noroc de bani

Numerologul Romeo Popescu a dezvăluit previziunile pentru luna mai în funcție de cifra destinului. Cine are de făcut alegeri importante.
02.05.2024 | 00:16
Vesti excelente pentru luna mai oferite de numerologul Romeo Popescu Cine are noroc de bani
Previziuni pentru luna mai în funcție de cifrele destinului. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romeo Popescu a făcut previziunile neurologice pentru luna mai. Ce te așteaptă în perioadă următoare în funcție de cifra destinului. Unii au parte de bani, iar alții vor fi nevoiți să ia decizii.

Romeo Popescu, previziunile astrologice pentru luna mai

Numerologul Romeo Popescu a făcut previziunile pentru luna mai 2024. În funcție de cifra de destin, următoarea perioadă va arăta diferit. Săptămânile acestea vin cu lecții, dar și cu vești bune.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă ai cifra de destin 1 vei avea niște idei destul de interesante în zona de muncă. Deși ele ar putea părea neînțelese de unii colegi, nu trebuie să renunți ci doar să le ții minte pentru mai târziu. În plan personal, este posibil să nu știi să-ți gestionezi emoțiile și să te simți debusolat.

În cazul în care ai cifra de destin 2, ai de făcut alegeri interesante luna aceasta. Ele se referă la locul tău în societate, la relația ta emoțională și vei vrea să ieși mai mult în evidență.

ADVERTISEMENT

Cifra de destin 3 îți asigură o lună interesantă. Vei rezolva niște lucruri din trecut, spune numerologul Romeo Popescu. În plan personal, ideile geniale îți aduc bani mulți.

Dacă ai cifra de destin 4, te-ai putea simți neglijat de partener. Dacă nu te-ai rupt încă de părinți, vei avea parte de o despărțire dureroasă. Este necesar să treci prin asta pentru a te maturiza.

ADVERTISEMENT

Cine se bucură de oportunități

Cifra de destin 5 arată că în luna mai vei vrea să demonstrezi că tu ești cel mai tare. Asta te va ajuta să obții câțiva bani de care vei scăpa în lunile următoare. E necesar să o lași mai moale cu bârfele.

Dacă ai cifra de destin 6 ai putea renaște. Ai oportunitatea de a face lucrurile foarte bine și astfel se pregătesc pentru un viitor apropiat magic. În același timp, cifra de destin 7 aduce un dezechilibru în viața personală. Ai de experimentat și de învățat lecții.

ADVERTISEMENT

Dacă ai venit pe lume cu cifra de destin 9 este esențial să discuți cu partenerul și să te validezi. Dacă ai persoana care trebuie alături poți întâmpina oportunități fantastice, personal și profesional. În cazul cifrei de destin 9, este necesar să te reconectezi cu natura, a dezvăluit Romeo Popescu, citat de spectacola.ro. 

Cum se calculează cifra destinului

Pentru a calcula cifra destinului trebuie să aduni toate numerele din data de naștere și să le reduci la unul singur, excepție făcând  11, 22, 33, 44. Astfel că, o persoană născută pe 13.04.1976 va calcula în felul următor, 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Prin urmare, cifra destinului este 4.

ADVERTISEMENT
Tags: