Sport

Veşti mari pentru Dinamo! Un investitor potent, discuţii avansate pentru preluarea clubului: “Sunt oameni serioşi, cu resurse”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dat niște vești mari pentru fanii „câinilor” privind un posibil investitor care să preia clubul.
05.05.2022 | 22:59
Vesti mari pentru Dinamo Un investitor potent discutii avansate pentru preluarea clubului Sunt oameni seriosi cu resurse
Discuții avansate pentru preluarea lui Dinamo de către un investitor potent financiar. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul „câinilor” susține că se află în discuții avansate cu un grup de investitori profesioniști, cu experiență în domeniul sportului, care nu țin cont dacă echipa va retrograda sau nu.

Discuții avansate pentru preluarea lui Dinamo de către un investitor potent financiar

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit că se află în discuții avansate cu un grup de investitori interesați în mod real de club:

ADVERTISEMENT

„Sunt anumite probleme în legătură cu salariile antrenorilor, dar încercăm să rezolvăm. Domnul Mureșan nu a luat banii, nici eu nu am luat. Angajații și jucătorii sunt plătiți la zi.

Dacă nu găsim un sponsor pentru Dinamo, degeaba rămânem în prima ligă. Un an, ne putem descurca cu banii din drepturile TV. În noiembrie 2022, trebuie să începem să plătim ratele”.

ADVERTISEMENT

„Fără investitor, Dinamo nu mai poate trăi mulți ani! Nu pot să mă pronunț dacă sunt optimist sau pesimist. Sunt optimist că putem găsi investitori.

Nu cred că mai putem vorbi despre simple discuții cu un investitor. E vorba despre niște oameni foarte serioși, cu resurse, care pot ajuta, dar mai multe detalii nu pot da”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Gândirea investitorilor e foarte modernă!”

Răzvan Zăvăleanu a continuat și a vorbit despre planurile posibililor investitori, despre care spune că au o gândire modernă și că au un plan bun pentru dezvoltarea „câinilor”:

„Ceea ce mă încântă pe mine, e modul cum dumnealor pun problema despre dezvoltarea lui Dinamo, iar gândirea e una foarte modernă, e vorba și despre unele persoane cu experiență în domeniul sportiv.

ADVERTISEMENT

Nu e condiționată rămânerea lui Dinamo în prima ligă, dar aceasta este un atuu”.

„Lucrurile nu se schimbă, nu contează cine e acționar în insolvență, contează doar dacă și-ar face treaba de acționar. Administratorul special poate fi schimbat, da”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT