News

Vești noi despre starea lui Boris Johnson! Este în stare stabilă, dar în continuare la terapie intensivă

08.04.2020 | 17:20
Vesti noi despre starea lui Boris Johnson Este in stare stabila dar in continuare la terapie intensiva
ADVERTISEMENT

Englezii oferă vești noi despre starea de sănătate a lui Boris Johnson. Premierul Marii Britanii se află în stare stabilă și răspunde tratamentului administrat de medici. Pentru a doua noapte consecutivă, liderul Guvernului de la Londra a fost nevoit să stea la terapie intensivă.

Vești noi despre starea lui Boris Johnson. Se află în stare stabilă și răspunde tratamentului

Primul ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, a petrecut o a doua noapte în terapie intensivă la un spital din Londra, fiind internat cu infecție de coronavirus .

ADVERTISEMENT

Ultimele informații oferite de oficialii britanici sunt unele destul de bune. Johnson este “stabil din punct de vedere clinic și răspunde la tratamentul medical”, a declarat miercuri purtătorul său de cuvânt.

”Starea primului ministru rămâne stabilă din punct de vedere clinic și răspunde la tratamentul administrat. El este în continuare îngrijit în unitatea de terapie intensivă de la Spitalul St. Thomas din Londra.

ADVERTISEMENT

I se administrează tratament standard cu oxigen și nu are nevoie de niciun alt ajutor pentru a respira”, a spus purtătorul de cuvânt la Cabinetului londonez.

Boris Johnson a fost dus la Spitalul St Thomas, aproape de Parlamentul Britanic, duminică seara și a fost internat la unitatea de terapie intensivă în cursul zilei de luni.

ADVERTISEMENT

Marți, ofițerul Cabinetului de la Londra, Michael Gove, a recunoscut că colegii miniștri au fost luați prin surprindere când au aflat că Johnson a fost internat în terapie intensivă.

Johnson, ajutor din partea lui Donald Trump

Imediat după ce a aflat de starea prietenului său de la Londra, liderul de la Casa Albă, Donald Trump, a anunțat că a cerut unor companii farmaceutice care fac cercetări pentru un tratament eficient împotriva epidemiei cu coronavirus să ajute echipa de medici care-l tratează pe șeful guvernului britanic.

ADVERTISEMENT

”Am discutat cu două companii fruntașe, care au găsit soluții și au făcut o treabă incredibilă până acum. Le-am cerut să ia imediat legătura cu Londra. Sunt într-un stadiu foarte avansat privind terapia, iar ieri au ajuns în Marea Britanie. Am luat legătura cu toți doctorii lui Boris”, a declarat Donald Trump.

ADVERTISEMENT