News

Vești proaste despre vremea de săptămâna următoare! Meteo pentru perioada 8 – 15 aprilie

07.04.2019 | 18:42
Vesti proaste despre vremea de saptamana urmatoare Meteo pentru perioada 8  15 aprilie

Prognoza meteo pentru perioada 8 – 15 aprilie 2019 a fost anunţată de specialiştii ANM. Meteorologii spun că vremea va fi ploioasă săptămâna viitoare, iar precipitaţiile se vor semnala în majoritatea regiunilor. Temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru această perioadă.

Ce anunță meteorologii pentru săptămâna 8 – 15 aprilie

Zonele de sud vor fi cele mai expuse la precipitaţii, dar ploile vor cuprinde, treptat, cea mai mare parte a ţării. Ploile nu vor fi însemnate mai cantitativ, ci vor fi cantităţi de apă de 5-10 litri pe metru pătrat. Pe alocuri, în zone din Muntenia, Oltenia şi Dobrogea se pot semnala căderi de apă apreciabile.

Începând cu data de 8 aprilie, temperaturile vor intra într-o uşoară creştere. Cu toate acestea mici variaţii sunt posibile pe parcursul acestei săptămâni. În special la orele dimineţii, vremea va fi mai răcoroasă, cu precădere în zonele depresionare.

Vremea în perioada 8-15 aprilie va fi ploioasă, spun meteorologii ANM

Vremea în București în săptămâna 8 – 15 aprilie

În Capitală, temperaturile maxime vor fi curpinse între 16 şi 19 grade în această săptămână, în vreme ce minimele sunt estimate a fi în jurul valorii de 6 grade Celsius. Sunt condiţii de ploaie la începutul intervalului prognozat, iar cerul va fi mai mult noros.

Este posibil ca locuitorii Capitalei să vadă soarele miercuri sau joi, când ar urma să fie şi cel mai cald. De asemenea, s-ar putea semnala şi intensificări ale vântului. Noaptea, mercurul din termometre va coborî până la valori de 6 sau 7 grade Celsius, se mai arată în prognoza meteo.

Prognoza meteo la munte în săptămâna 8 – 15 aprilie

La munte, se aşteaptă o vreme schimbătoare, cu temperaturi maxime care vor fi cuprinse între 3 şi 8 grade Celsius, iar cele minime între -6 şi 1 grad Celsius. Din 8 aprilie, încep să îşi facă apariţia şi precipitaţiile. În staţiunile de pe Valea Prahovei, ploi ar putea cădea aproape zilnic, însă acestea vor fi de scurtă durată.

De altfel, ploi vor cădea în toate regiunile în această săptămână, însă temperaturile rămân la valori normale pentru această perioadă a primăverii. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în Dobrogea, unde sunt aşteptate maxime de 14-15 grade. În Moldova, maximele se vor încadra în jurul valorilor de 15-16 grade. În Transilvania, Maramureş şi Banat, termometrele pot indica maxim 17-18 grade.