Fotbal international

Vești proaste din Spania! La Liga ar putea fi primul campionat mare din Europa suspendat definitiv

27.04.2020 | 12:25
Vesti proaste din Spania La Liga ar putea fi primul campionat mare din Europa suspendat definitiv
Vești proaste din Spania! La Liga ar putea fi primul campionat mare din Europa suspendat definitiv. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vești proaste din Spania, după ce ministrul sănătății a declarat că fotbalul nu se va mai putea juca în următoarele luni, iar La Liga ar putea fi primul mare campionat din Europa care ar urma să fie suspendat definitiv.

La Liga ar putea fi suspendat definitiv

Salvador Illa Roca, ministrul sănătății din Spania, a lăsat de înțeles că La Liga ar putea fi suspendată definitiv: „Vom continua să monitorizăm evoluția virusului și vom arăta cum vor putea fi reîncepute diferite activități.

ADVERTISEMENT

Dar ar fi ridicol să spun acum că vom mai avea fotbal profesionist în această vară. Fotbalul va imposibil în următoarele luni. Oricât de mult s-ar insista. Păstrarea distanței pe teren nu este posibilă”.

Acesta a fost susținut și de doctorul Zapatero: „Din punct de vedere medical, tenis se poate juca și cu spectatori, dacă vor sta la doi metri distanță”.

ADVERTISEMENT
  • 1.000.000.000 ar urma să piardă cluburile din La Liga, dacă nu se va mai relua campionatul

Gigi Becali nu crede că România va urma exemplul Olandei

Gigi Becali nu crede că România va urma exemplul Olandei și crede că Liga 1 se va relua odată cu luna iunie: Statele și popoarele lumii nu vor sta de fotbal. UEFA și FIFA se vor ocupa, dar statele vor spune că nu o să-i intereseze”.

„Fotbalul e cam pe ultimul loc acum, sunt alte probleme care sunt mai grele. Nu cred că o să se întâmple ca în Olanda. Nu văd motive pentru care să nu se reia fotbalul în România”, a mai spus patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Justin Ștefan a avertizat cluburile din România în privința reluării campionatului: „Dacă vor apărea cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, campionatul se oprește, iar cluburile dau înapoi banii pe care i-au primit în avans.

Este adevărat că ținem legătura permanent cu domnul ministru Stroe. Am vorbit de cinci ori săptămâna trecută. Dânsul a vorbit chiar de o ordonanță de Guvern pentru toate sporturile din România. Este posibil să înceapă activitatea de pregătire cu data de 16 mai”.

ADVERTISEMENT
Tags: