Simona Halep

Vești proaste înainte de Australian Open 2021! Au revenit problemele la spate pentru Simona Halep

05.02.2021 | 09:39
Vesti proaste inainte de Australian Open 2021 Au revenit problemele la spate pentru Simona Halep
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut din nou probleme medicale la spate în timpul meciului cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy.

Vestea este una extrem de îngtijorătoare ținând cont că în doar trei zile campioana noastră va trebui să joace la priomul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

ADVERTISEMENT

Halep a avut parte de o tragere la sorți foarte grea pentru competiția de la Melbourne, ea avându-le pe aceeași parte de tablou pe Iga Swiatek, Serena Williams, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Bianca Andreescu și Garbine Muguruza.

Simona Halep are din nou probleme la spate

Simona Halep a arătat foarte bine în startul acestui an, reușind victorii lejere până la a avea din nou probleme la spate în partida cu Ekaterina Alexandrova.

ADVERTISEMENT

De altfel, românca a început și acest meci în forță și a condus cu 2-0 în primul set, dar în acel moment ea a resimțit din nou dureri la spate. După ce a pierdut un ghem la zer9o pe serviciul Alexandrovei, Halep a cerut intervenția fizioterapeutului.

Acesta a venit de urgență pe Margaret Court Arena și a încercat să o ajute pe ocupanta locului 2. Însă, nici intervenția medicală nu a fost de ajuns și Halep a mai câștigat un singur ghem până la finalul meciului pe care l-a cedat cu 2-6, 1-6, după doar o oră de joc.

ADVERTISEMENT

A forțat prea mult Halep?

Simona Halep a părăsit terenul îngândurată pentru că durerile au revenit chiar înainte de Australian Open. După ce a stat două săptămâni în carantină la Adelaide, ea a jucat un demonstrativ cu Ashleigh Barty, iar apoi a luat hotărârea să joace și simplu și dublu la Gippsland Trophy.

Se prea poate că după o pauză îndelungată, Halep nu a mai jucat niciun meci oficial din octombrie 2020, spatele care i-a mai făcut probleme și în trecut să fi fost supus unei forțări mult prea mari într-o perioadă destul de scurtă.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu ș-a ascuns intenția de a câștiga Australian Open în acest an și a-și trece în palmares al treilea turneu de Grand Slam. Ea a fost aproape de a câștiga trofeul în 2018, însă a fost învinsă în ultimul act de Caroline Wozniacki, scor 6-7 (2), 6-3,4-6.

ADVERTISEMENT