News

Vești proaste pentru angajații la stat! Posturile tăiate de Eugen Teodorovici

Autor: Ana Chivu | 20.04.2019 | 15:49
Angajații de la stat au primit vești proaste. Ce posturi a tăiat Eugen Teodorovici?

Eugen Teodorovici a anunțat o listă cu posturile tăiate. Mii de angajați sunt îngrijorați pentru că ar urma să fie disponibilizați pentru a se economisi bani la buget. Florin Cîțu, senator liberal, a făcut publică lista primă a planului de concedieri din sistem. De asemenea, acesta susține că totul va demara în decursul a două săptămâni.

Eugen Teodorovici a anunțat prima listă a posturilor tăiate

Senatorul Florin Cîțu a publicat, în cursul zilei de sâmbătă, prima listă cu planul de concedieri. Acesta a făcut totul public pe un site de socializare. „Dacă eşti bugetar, află câţi mai rămâneţi la locul de muncă. În ministere se pregătesc epurările anunţate de Teodorovici încă din noiembrie 2018. Dragnea a luat hotărârea să păstreze, în afară de amante, rude şi şoferii, numai pe cei care sunt loiali lui şi PSD-ului… rămân doar PSD-iştii.

Astăzi vă prezint în premieră tabelul cu numărul maxim de angajaţi din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste. Acesta este numărul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, aşa cum au fost trimise de ordonatorii principali către Ministerul Finanţelor Publice”, a fost mesajul lui Floriin Cîțu din mediul online.

Primele liste de concedieri au venit
Primele liste de concedieri au venit

“Până la final de iunie se face”

Florin Cîțu a citat, după anunț, o declarație a lui Eugen Teodorovici, ministru Finanțelor. Acestea spunea, săptămâna trecută: „Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agenţiile, colegii mei au primit şi au şi răspuns la solicitarea Ministerului de Finanţe vizavi de o situaţie clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânşii în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanţe. Până la final de iunie se face, pentru ca la prima rectificare să ţinem cont de aceste rezultate”.

Senatorul Partidului Națională Liberal a susținut și că marea “epurare” va începe de acum în două săptămâni, “când se vor finaliza listele, urmând ca în treizeci de zile să fie disponibilizaţi „toţi cei care «se opun» implementării programului de guvernare.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE