Sport

Veşti proaste pentru Ciprian Tătăruşanu! Decizie neaşteptată luată de AC Milan înainte de startul Ligii Campionilor

Ciprian Tătăruşanu a primit o veste proastă înainte de startul Ligii Campionilor. Portarul lui AC Milan a fost lăsat în afara listei UEFA de club, la fel ca şi Zlatan Ibrahimovic.
02.09.2022 | 23:01
Vesti proaste pentru Ciprian Tatarusanu Decizie neasteptata luata de AC Milan inainte de startul Ligii Campionilor
Ciprian Tătăruşanu apără pentru prima oară în acest sezon poarta lui AC Milan. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătăruşanu a rămas la AC Milan în această vară, însă are şanse din ce în ce mai mici să prindă minute în tricoul echipei cu care a câştigat în stagiunea precedentă titlul în Serie A.

Veşti proaste pentru Ciprian Tătăruşanu! Lăsat în afara listei UEFA

Iar ultima decizie a clubului nu va fi pe placul fotbalistului. Ciprian Tătăruşanu a fost lăsat în afara listei UEFA de AC Milan, cu mai puţin de o săptămână până la startul celei mai tari competiţii intercluburi.

ADVERTISEMENT

Stefano Pioli i-a preferat pe Mike Maignan, titularul postului de portar, şi Antonio Mirante, în vârstă de 39 de ani, în locul lui Ciprian Tătăruşanu. Astfel, portarul român nu va fi folosit în Liga Campionilor.

“Tătă”, în ultimul an de contract cu Milan! Zlatan a rămas şi el pe dinafară

Ciprian Tătăruşanu a intrat în ultimul an de contract cu AC Milan. Portarul în vârstă de 36 de ani a venit în 2020 din postură de jucător liber şi sunt şanse mari ca acest sezon să fie ultimul în tricoul “rossonero”.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au rămas în afara listei UEFA sunt: Zlatan Ibrahimovic, Tiémoué Bakayoko, Yacine Adli, Aster Vranckx şi Malick Thiaw.

Lotul lui AC Milan pentru această ediţie din Champions League:

Lot Liga Campionilor AC Milan
Lot Liga Campionilor AC Milan

Zlatan a fost întrebat când lasă de fotbal: “Dacă eu mă retrag, fotbalul moare”

Zlatan Ibrahimovic a suferit două intervenţii chirurgicale în această vară. Suedezul în vârstă de 40 de ani s-a operat la genunchi și la tendonul lui Ahile. Atacantul nu are de gând să se retragă şi i-a răspuns în stilul caracteristic unui fan:

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu mă retrag. Dacă eu mă retrag, fotbalul moare”, a spus suedezul. AC Milan i-a prelungit contractul lui Zlatan cu încă un sezon, până la finalul actualei stagiuni.

Tătăruşanu a prins 3 meciuri în Champions League cu Milan

AC Milan este în grupa de Champions League alături de Red Bull Salzburg, Chelsea şi Dinamo Zagreb. Anul trecut, Tătăruşanu a fost titular în poarta lui AC Milan în trei din cele şase meciuri ale grupei de Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT
  • 36 de ani are Ciprian Tătăruşanu
  • 2023 este anul în care expiră contractul lui Tătăruşanu cu Milan
ADVERTISEMENT