News

Vești proaste pentru Dorian Popa, după operație. Ce anunț a făcut artistul

05.04.2019 | 18:34
Vesti proaste pentru Dorian Popa dupa operatie Ce anunt a facut artistul

Dorian Popa a făcut primele declarații după ce a fost supus unei operații. Artistul a mărturisit că se simte bine și că medicii i-au făcut rejuvenare de omuleț. Intervenția nu a durat mai mult de 30 de minute. “E impropriu spus că e o durere, dar e o uscăciune în gât aşa. Mă gândeam ce am păţit în gât ca să mă gândesc ce simt ulterior. Domnul doctor mi-a făcut un gât antâia şi că e posibil să nu mai fie neovie să repet procedura, căci în hârtiuţele astea pe care le-am completat scrie că este posibil să fie necesar să repet procedura.” 

Dorian Popa, vești după operație

Medicul i-a sugerat lui Drian Popa să nu mai mănânce sărat și să aibă grijă de zona vocală, tocmai pentru că este artist. “Însă domnul doctor mi-a spus că măi tu eşti artist şi ar fi bine să îţi păstrezi timbrul şi zona vocală, deci nu o să e grăbim cu a doua intervenţie.

Două zile nu am voie să mănânc sărat, până după weekend e recomandat să mănânc cât mai moale, cât mai păstos, să nu râcâi zona şi mare atenţie, oameni care staţi în jurul meu, ştiţi vorba aia cu danful? S-ar putea să am un mic danf în guriţă, mi s-a recomandat să mestec cât mai multă gumă. Aşa că o să stăm aşa zilele astea”, a spus Dorian Popa pe Youtube.

Dorian Popa mărturisește cum se simte după operație
Dorian Popa mărturisește cum se simte după operație. Cum a ajuns în starea aceasta?

Dorian Popa, despre intervenția suferită

Dorian Popa a anunțat că trebuie să treacă printr-o intervenție, posibila cauză a acesteia ar fi chiar suplimentele pentru sală pe care le consumă constant. „Nu-mi place să dramatizez. E posibil să contribuie suplimentele pentru sală la problema aceasta”, a declarat Dorian Popa, la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

Tags: