Veşti proaste pentru fanii “Game of Thrones”. Directorul de programe al HBO confirmă cel mai negru scenariu

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 00:04
Veşti proaste pentru fanii “Game of Thrones”. Directorul de programe al HBO confirmă cel mai negru scenariu

Serialul de succes “Game of Thrones/ Urzeala tronurilor” se va încheia după finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO, informează contactmusic.com.

Serialul de televiziune GAMES OF THRONES, care a primit 23 de nominalizări la Emmy, este pe cale să ajungă la final.

”Da, cred că D.B. Weiss şi David Benioff au un plan foarte specific cu privire la numărul de sezoane pe care doresc să-l facă. Dacă aş fi putut să-i determin să-l facă mai lung, aş fi sugerat zece sezoane, dar noi vrem să îi lăsăm să decidă cum e mai bine şi care cea mai bună versiune pentru serial”, a spus Casey Bloys.

Numărul de episoade pentru sezonul opt nu a fost încă decis. Totuşi, producătorii au planificat un total de 75 de episoade pentru întreaga serie.

Sursă: www.antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, avertizat cu privire la Mihai Roman: “A doua zi urmează divorţul”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×