Fotbal intern

Vești proaste pentru Gigi Becali: „Stadionul Ghencea se face pentru CSA. MApN luptă pentru palmares”

21.03.2019 | 23:44
Vesti proaste pentru Gigi Becali Stadionul Ghencea se face pentru CSA MApN lupta pentru palmares

Chiar dacă își făcea planuri de revenire în Ghencea, Gigi Becali primește o veste proastă din partea ministrului Apărării Naționale. Gabriel Leș anunță că MApN și CSA nu au niciun gând să renunțe la secția de fotbal și vor să ajungă cu această echipă cât mai departe. 

Vești proaste pentru Gigi Becali

Mai mult, Leș dezvăluie că noul stadion din Ghencea se construiește special pentru echipa din Liga a 4-a, iar FCSB nu are nicio șansă de a evolua acolo. Totodată, MApN luptă cu toată convingerea pentru recuperarea palmaresului, dar și pentru primirea unor despăgubiri.

Sunt tot felul de zvonuri şi de legende, secţia de fotbal are cei mai mulţi bani din tot clubul. Dar sunt anumite limitări legale în ceea ce priveşte cât poţi avansa cu echipa. Intenţia noastră nu este să oprim secţia de fotbal. Nu se pune problema.

Gabriel Les vrea doar Steaua in Ghencea
Gabriel Les vrea doar Steaua in Ghencea și anunță că se luptă pentru palmares

Stadionul se face pentru Clubul Sportiv al Armatei! Stadionul va fi funcţional şi se face pentru secţia de fotbal a CSA. Juriştii instituţiei luptă pentru obţinerea acestor aspecte (n.r. – palmares, despăgubiri) cu toată susţinerea MApN, cu susţinerea comandantului CSA.

Când eşti managerul unei instituţii, bineînţeles că juriştii luptă pentru această instituţie. Şi, bineînţeles, totul se face cu suportul conducătorului superior. Să nu uităm că un jurist, când merge în instanţă, merge cu un mandat semnat de şeful superior ierarhic. Nu se pune problema ca noi să ne dorim altceva– a spus Gabriel Leș la ProSport LIVE.

CSA Steaua nu a avut un start tocmai grozav. În primul an de la reînființare, echipa a ratat toate obiectivele pe care și le propusese în dauna rivalei Rapid București. Roș-albaștrii au însă șanse mari să promoveze în Liga a 3-a la finele acestui sezon, dominând autoritar în Liga a 4-a

Tags: