Fotbal international

Vești proaste pentru Ianis Hagi! Ce se întâmplă cu Steven Gerrard: „Am nevoie de 24-48 de ore în care să mă gândesc înainte să iau o decizie”

02.03.2020 | 14:06
Vesti proaste pentru Ianis Hagi Ce se intampla cu Steven Gerrard Am nevoie de 2448 de ore in care sa ma gandesc inainte sa iau o decizie
ADVERTISEMENT

Rangers a fost eliminată din Cupa Scoției după ce a pierdut meciul din sferturile de finală cu Hearts, 0-1. Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi a declarat că își reconsideră viitorul pe banca formației de pe „Ibrox Park” și că are nevoie de timp pentru a lua o hotărâre.

Steven Gerrard își regândește viitorul la Rangers

Steven Gerrard este antrenorul lui Rangers din 2018 și mai are contract cu scoțienii până în 2024, dar la finalul meciului din cupă, când echipa sa a fost eliminată, „Stevie G” a declarat că își va regândi viitorul la Rangers și are nevoie de 1-2 zile în care să se gândească bine.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mă gândesc serios la felul în care suntem noi ca grup, pentru asta am nevoie de 24-48 de ore. Am doar nevoie să mă gândesc, simt o durere în acest moment pentru că vreau să câștig totul aici.

Sunt disperat să câștig ceva aici, dar privind la ceea ce s-a întâmplat, nu pot spune că văd aceeași dorință și în rândul jucătorilor mei. Performanța noastră din meci nu a fost nici pe aproape de a o numi bună. Miercuri seară am fost cel mai mândru om din Europa pentru felul în care am jucat la Braga”.

ADVERTISEMENT

„Hagi trebuie să-și mențină nivelul de performanță”

Steven Gerrard a vorbit despre un posibil transfer definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers: „În momentul de față nu trebuie să grăbim lucrurile. Avem destul timp la dispoziție să luăm o decizie. Ianis a avut un impact puternic și suntem încântați de randamentul lui din teren și din afara terenului.

El este un profesionist, un jucător care învață continuu și a înțeles rapid cum vrem să jucăm. Lumea vorbește despre pasele lui și goluri, dar este și tactic foarte inteligent. Putem spune că etica activității lui, atitudinea, toate acestea sunt bifate”.

ADVERTISEMENT

„Suntem într-o poziție fantastică să știm că avem prima opțiune sa îl cumpăram, dar nu trebuie să iau o decizie acum. Dacă e nevoie să-și mențină nivelul de performanță? Da, toți jucătorii trebuie să facă asta pentru a rămâne la Rangers”, a mai spus Steven Gerrard.

  • 5.000.000 de euro este și cota de piață a lui Ianis, conform transfermarkt.com