Sport

Vești proaste pentru Juventus! Ronaldo s-a accidentat și a părăsit de urgență antrenamentul. Video

Vești proaste pentru Cristiano Ronaldo. Starul lui Juventus s-a accidentat în timpul unui antrenament.
25.08.2021 | 14:38
Vesti proaste pentru Juventus Ronaldo sa accidentat si a parasit de urgenta antrenamentul Video
ADVERTISEMENT

Presa italiană susține că atacantul s-a lovit la un braț după o ciocnire cu Alex Sandro și a mai putut continua antrenamentul de la baza de pregătire Continassa. El urma să joace și un meci-școală, însă nu a mai fost capabil.

Accidentarea lui Cristiano Ronaldo vine într-un moment cum nu se poate mai prost, când se discută mult despre un posibil transfer.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a cerut să fie rezervă la Juventus în prima etapă

Cristiano Ronaldo a fost rezervă la Juventus în meciul cu Udinese, primul al sezonului din Serie A. Se pare că decizia de a nu juca din primul minut i-a aparținut portughezului, decis să plece din Italia.

„A fost cererea lui Ronaldo de a rămâne pe bancă, deoarece Cristiano speră să găsească o nouă echipă în zilele următoare. Juventus nu a primit încă nicio ofertă oficială pentru el”, a scris cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Massimiliano Allegri: „Ronaldo mi-a spus că vrea să rămână la Juventus”

Cristiano nu a vrut niciodată să plece de la Juventus. Hai să clarificăm problema. Ronaldo mi-a spus că vrea să rămână. S-a antrenat de fiecare dată așa cum trebuie și a fost mereu deschis”, a declarat Max Allegri, citat de CNN.

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Juventus. Nici directorul sportiv al torinezilor nu prevedea o despărțire de portughez în această vară.

ADVERTISEMENT

„N-avem niciun semnal de la Ronaldo că ar vrea să plece. Nici noi nu vrem să ne despărțim de el.

Suntem fericiți să-l avem pe Cristiano și pentru noul sezon”, declara în urmă cu o lună Federico Cherubin, directorul sportiv al lui Juventus.

ADVERTISEMENT

„Ronaldo nu a jucat în ultimul meci pentru că venea după o zi foarte intensă de antrenament, așa că i-am dat liber pentru restul zilei. El este un bonus pentru noi, pentru că garantează un număr mare de goluri.

Evident, trebuie să muncim și ca echipă pentru a scoate ce e mai bun dintr-un jucător. Cristiano mi-a transmis că va rămâne aici. Cred că am lămurit-o în privința plecării sale.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Juventus 101 goluri. Acesta a devenit astfel cel mai rapid jucător din istoria „Bătrânei Doamne” care ajunge la o asemenea perfomanță.

ADVERTISEMENT