Fotbal international

Vești proaste pentru Marius Șumudică la Gaziantep! Un test de COVID-19 a ieșit pozitiv. Prima reacție a tehnicianului

29.05.2020 | 17:41
Vesti proaste pentru Marius Sumudica la Gaziantep Un test de COVID19 a iesit pozitiv Prima reactie a tehnicianului
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a primit vești proaste la Gaziantep, unde un test de COVID-19 a ieșit pozitiv, însă numele celui infectat nu a fost dezvăluit.

Vești proaste pentru Marius Șumudică la Gaziantep, după ce un test de coronavirus a ieșit pozitiv

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, are noi probleme cu care se confruntă. Abosolut toți membrii din staff-ul echipei și-au făcut testele de coronavirus, însă unul dintre ele a ieșit pozitiv.

ADVERTISEMENT

„După analizele pe care le-am făcut, unul dintre testele Covid-19 a fost pozitiv. Antrenamentul din această seară a fost anulat”, s-a postat pe pagina de Facebook a clubului Gaziantep, fără a spune cine este infectat.

Anunțul făcut de Gaziantep pe rețelele de socializare. Sursă foto: Twitter
Anunțul făcut de Gaziantep pe rețelele de socializare. Sursă foto: Twitter

Marius Șumudică a avut o primă reacție după acest anunț într-o declarație pentru Digi Sport. „Da, e adevărat! Din păcate, unul dintre colegii mei a ieșit pozitiv și respectăm regulile. Colegul a fost izolat, și nu ne mai antrenăm până la următoarea testare, peste 5 zile. Nu-mi pică bine, pentru că pierdem o săptămână și situația noastră implică foarte mare atenție, dar ce putem face?, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, bucuros după ce a ieșit din carantină

Marius Șumudică a vorbit anterior despre perioada în care a stat în carantină și se bucură pentru că a trecut cu bine peste 14 zile de stat izolat într-un cămin din Turcia:

„A fost cea mai grea perioadă din viața mea, sau printre cele mai grele. M-am simţit ca la puşcărie!

ADVERTISEMENT

A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea. Hai să nu spun cea mai grea, dar printre cele mai grele. Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu bine”.

„Apoi am trecut la partea cu mostra luată din nas (n.r. testul pentru COVID-19). Nu l-a băgat ușor și la suprafață. Nu, tată! Când mi-a băgat ăla, l-am simţit până în creier şi mi-au dat instantaneu lacrimile!”, a spus antrenorul.

ADVERTISEMENT

„Aşa procedează cu toată lumea. Chiar în căminul de vis-a-vis a ieşit lumea la geam şi îi aplaudau pe cei care plecau, care părăseau carantina.

Ei sunt foarte naţionalişti, fiecare geam are un steguleţ, în fiecare seară cântă imnul.

 Aici sunt oameni din foarte multe oraşe. Au făcut un gest frumos, au adus o fanfară şi au plecat încolonaţi, iar toată lumea era la geam şi aplauda.

Condiţiile sunt unele normale de cămin. Eu nu prea am avut de-a face cu cămine studenţeşti, dar mi-a adus aminte de armată. Aici mă refer la libertate pentru că nu pot decât să ies pe hol de 3 ori pe zi, când îmi iau mâncarea adusă de club.

Clubul a făcut maximum pentru noi, nu ai ce să reproşezi. Aici sunt şi 3 jucători, primii 3 căpitani ai echipei, plus tot staff-ul.

Le-au adus două biciclete pentru cardio, nişte gantere, au încercat să pună la dispoziţie tot ce e necesar, adică să faci tot ce se poate face”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT