Fotbal intern

Veşti bune pentru Mirel Rădoi! Accidentarea lui Alex Mitriţă nu este gravă. Cât va lipsi

16.02.2021 | 15:14
Vesti bune pentru Mirel Radoi Accidentarea lui Alex Mitrita nu este grava Cat va lipsi
ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi are parte de vești proaste din Arabia Saudită, acolo unde Alexandru Mitriță s-a accidentat în partida de campionat disputată între Al Ahli și Al-Ittihad. Staff-ul echipei la care evoluează preconizează că jucătorul român va absenta cel puțin 3 săptămâni de pe teren.


Mitriță va lipsi 3-4 săptămâni

UPDATE, 16 februarie, ora 15:09 / Accidentarea suferită de Alexandru Mitriță la ultimul meci jucat pentru Al Ahli nu este atât de gravă pe cât s-a crezut inițial.

ADVERTISEMENT

Conform paginii în limba arabă a site-ului goal.com, internaționalul român nu are ruptură de ligamente, ci doar o entorsă și va reveni pe teren în 3-4 săptămâni.


Știre inițială, 12 februarie, ora 22:52

Alexandru Mitriță a fost schimbat în minutul 19 cu Abdulrahman Ghareeb, mijlocașul ofensiv acuzând dureri la nivelul genunchiului, fără să mai poată continua partida.

ADVERTISEMENT

Al Ahli a remizat, scor 1-1, meciul cu Al Ittihad, ratând astfel ocazia de a urca pe primul loc în clasament, poziție ocupată momentan de formația Al Shabab.

Veşti proaste pentru Mirel Rădoi! Alex Mitriţă s-a accidentat

Staff-ul lui Al Ahli a precizat la finalul partidei că accidentarea suferită de Alexandru Mitriță îl va ține pe acesta departe de gazon timp de cel puțin 3 săptămâni. Această veste cu siguranță nu îi pică bine selecționerului Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Pe 25 martie selecționata României debutează în preliminariile Cupei Mondiale 2022, contra Macedoniei de Nord, la câteva zile distanță urmând duelul de foc cu favorita grupei J, Germania.

Pe lângă incertitudinea care planează asupra lui Mitriță, selecționerul nu se poate baza pe serviciile a doi atacanți extrem de importanți la nivelul lotului. Atât George Pușcaș cât și Denis Alibec sunt indisponibili pentru o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță, jucător de bază la Al Ahli

Extrem de talentat și agil, Alexandru Mitriță este jucător de bază pentru echipa sa actuală, Al Ahli. Pe lângă cele 4 goluri marcate și 5 assist-uri reușite în 16 partide, jocul echipei în ofensivă este dirijat de fostul jucător al Universității Craiova.

Al Ahli are șanse mari la titlu în acest sezon, ocupând locul 2 în campionat, însă, accidentarea lui Mitriță poate spulbera aceste calcule. Pe 22 februarie are loc derby-ul campionatului din Arabia Saudită dintre Al Ahli și AL Shabab pe care internaționalul român o va rata din cauza accidentări.

Este posibil ca Alexandru Mitriță să revină pe teren la timp pentru meciul cu Damac FC, echipă pentru care evoluează un alt român, Constantin Budescu, proaspăt transferat de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT