Fotbal international

Vești proaste pentru Mourinho! Manchester United nu face transferuri în iarnă

15.11.2018 | 13:39
Vesti proaste pentru Mourinho Manchester United nu face transferuri in iarna
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a primit o nouă veste proastă din partea șefilor de pe Old Trafford. Manchester United nu va face transferuri în această iarnă, în condițiile în care oficialii clubului nu i-au pus la dispoziție suficienți bani pentru achiziții nici în vară. În plus,  câțiva dintre jucătorii care au venit la echipă în mandatul lui Mourinho, printre care și Fred, nu au reușit să se impună în prima echipă.

Harry Maguire și Toby Alderweireld sunt doar doi dintre jucătorii pe care tehnicianul portughez ar vrea să îi cumpere în următoarea perioadă de transferuri. Mourinho și-ar dori și un fundaș central și și-a îndreptat atenția către Milan Skriniar și Nikola Milenkovic, dar până în acest moment nu a fost înaintată nicio ofertă. Surse din cadrul clubului susțin că nu sunt șanse ca visele lui Mourinho să fie îndeplinite, astfel că va trebui să se mulțumească doar cu jucătorii pe care îi are deja la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Șefii lui Manchester United îl critică pe Mourinho pentru transferurile  făcute

Un motiv în plus pentru șefii lui Manchester United să nu îi satisfacă dorințele antrenorului lusitan este dat de unele dintre transferurile pe care acesta le-a făcut de când se află pe banca “diavolilor.” Unul dintre acestea este cel al brazilianului Fred, cumpărat de la Șahtior Donețk cu suma de 59 de milioane de euro. Fred încă nu l-a impresionat pe Mourinho, în cele 9 meciuri jucate marcând un singur gol.

De asemenea, oficalii clubului sunt nemulțumiți de aducerea jucătorilor Eric Bailly și Victor Lindelof. Bailly a fost unul dintre primii jucători aduși de Mourinho pe Old Trafford, însă fundașul central a început să joace tot mai slab, în timp ce Lindelof a fost o prezență constantă în lotul lui United în ultima perioadă, însă antrenorul “diavolilor” nu este 100% convins că se poate baza pe el ori de câte ori are nevoie. În aceste condiții, Mourinho ar putea avea probleme în acest sezon, mai ales dacă vor apărea și accidentările.

ADVERTISEMENT