Fotbal international

Vești proaste pentru Mesut Ozil. Unai Emery are alți favoriți la Arsenal

22.05.2018 | 17:03
Vești proaste pentru Mesut Ozil. Unai Emery are alți favoriți la Arsenal
Aubameyang și Ramsey sunt favoriții lui Unai Emery la Arsenal

Unai Emery ar putea semna cu Arsenal în câteva zile. Spaniolul îi va lua locul lui Arsene Wenger pe banca “tunarior”. Cel mai bine plătit jucător de la Arsenal, Mesut Ozil, are motive de îngrijorare. Emery a anunțat ce jucători sunt indispensabili pentru club, iar neamul nu figurează pe listă.

Unai Emery are în plan să construiască echipa lui Arsenal în jurul lui Pierre-Emerick Aubameyang și Aaron Ramsey, jucători pe care îi consideră indispensabili pentru club. Spaniolul și-a dezvăluit strategia în timpul unui interviu acordat recent, ceea ce i-a convins pe oficialii londonezi că Emery este omul potrivit să îi ia locul lui Arsene Wenger pe banca lui Arsenal.

Planul lui Unai Emery îl îngrijorează pe Mesut Ozil, care în mandatul lui Wenger a fost talismanul echipei. Performanțele neamțului au fost recompensate cu un contract care l-a făcut pe Ozil cel mai bine plătit jucător de la club, cu 400.000 de euro pe săptămână. Noul contract semnat în luna ianuarie expiră în anul 2021.

Aubameyang și Ramsey sunt favoriții lui Unai Emery la Arsenal

Aubameyang a sosit la Arsenal în luna ianuarie și a făcut o impresie bună pe Emirates. A marcat 10 goluri în 13 meciuri de Premier League. Și Ramsey a impresionat în tricoul lui Arsenal, însă Unai Emery trebuie să îl convingă să rămână la Arsenal și după ce îi expiră contractul, adică peste un an. Contractul galezului ar trebui să fie prioritar pentru Emery încă din primele zile de la sosirea la Arsenal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri