Sport

Veste excelentă pentru microbiștii români! Meciul CFR-ului din Liga Campionilor se vede la TV! Cine transmite partida cu Lincoln

Prima manșă a duelului dintre CFR Cluj și Lincoln Red Imps riscă să nu fie difuzată la TV din cauza sumei uriașe cerută de o firmă din Gibraltar pentru a produce partida.
20.07.2021 | 18:19
Veste excelenta pentru microbistii romani Meciul CFRului din Liga Campionilor se vede la TV Cine transmite partida cu Lincoln
ADVERTISEMENT
20-07-2021
15:19

Meciul dintre Lincoln și CFR Cluj se vede la TV

Meciul dintre Lincoln Red Imps și CFR Cluj, din manșa I a turului 2 al UEFA Champions League va fi transmis în direct de posturile TV Look Sport + și Digisport 1, de la ora 19:00.

Vestea pică cum nu se poate mai bine fanilor sportului rege din România, după ce, în dimineața zilei de marți, 20 iulie, administratorii posturilor TV amintite anunțau că este aproape imposibil ca transmisia sportivă să se poată realiza.

În cazul returului din Gruia (miercuri, 28 iulie, la 20:30), lucrurile sunt cât se poate de clare. Acesta va putea fi urmărit nu pe unul, ci două posturi TV, respectiv Digi Sport 1 și Look Sport+.

Vești proaste pentru microbiștii români. Manșa tur a duelului dintre CFR Cluj și Lincoln Red Imps, programată marți seară, de la ora 19:00, în Gibraltar, riscă să nu fie televizată.

Asta pentru că firma care ar trebui să asigure producția partidei solicită 100.000 de euro, sumă aproape imposibil de acceptat. Negocierile sunt încă în desfășurare, dar șansele să se ajungă în timp util la un numitor comun au scăzut considerabil.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, în cazul returului din Gruia (miercuri, 28 iulie, la 20:30), lucrurile sunt cât se poate de clare. Acesta va putea fi urmărit nu pe unul, ci două posturi TV, respectiv Digi Sport 1 și Look Sport+.

Meciul Lincoln Red Imps – CFR Cluj, șanse infime să fie televizat

Nu avem cu cine să negociem sau să purtăm discuții din moment ce nimeni nu produce partida. Vom vedea marți, dar șansele sunt mici să realizăm ceva”, au dezvăluit surse din peisajul media pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, duelul cu echipa din Gibraltar nu ar trebui, cel puțin teoretic, să împiedice parcursul celor de la CFR Cluj în Liga Campioanilor. Cu atât mai mult cu cât superioritatea „feroviarilor” a fost recunoscută chiar și de antrenorul adverse.

Ne pregătim pentru un meci în care trebuie să dovedim că putem să ne apropiem de valoarea adversarului, CFR este de un alt nivel. Noi pornim clar ca mari outsideri în acest duel.

ADVERTISEMENT

Nu-mi fac iluzii, dar ne vom aborda meciul ca să jucăm la cele mai înalte standarde și vom vedea ce se întâmplă. Vreau să vină cât mai mulți spectatori la meci, s-a văzut și la partida precedentă, fanii ne-au purtat spre o victorie la scor”, a declarat Mick McElwee.

Șansa revanșei. CFR ar putea da piept cu Young Boys Berna

Dacă va ajunge în turul al treilea și va pierde în fața viitoarei adversare, campioana României va intra automat în play-off-ul pentru Europa League, iar în cazul unei noi înfrângeri va „retrograda” în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

În schimb, victoria în fața celor de la Lincoln Red Imps le va oferi nu doar calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, ci și ocazia unei revanșe. Asta pentru că se vor duela tocmai cu Young Boys Berna, echipa care i-a eliminat din Europa League, profitând de o eroare impardonabilă a centralului.

Se întâmpla chiar anul trecut, în ultimelor meci al grupelor, când jucătorii antrenați de Edward Iordănescu au condus cu 1-0, dar s-au văzut înfrânți o gafă a lui Bălgrădean și un penalty extrem de ușor acordat elvețienilor, chiar în minutul 89.

Simt că mi s-a făcut o mare nedreptate! Echipa a dat dovadă de caracter, de atitudine, am jucat pe un teren extrem de dificil. Ne-am organizat foarte bine, am făcut ce ne-am plănuit pentru a rămâne în joc.

Am întâlnit un adversar cu multă experiență în Europa. Am avut ocazii și în prima repriză, tot planul a mers extraordinar până în ultimul moment. Cred că decizia este total greșită, cred că delegarea este total neinspirată.

În meciul cu CSKA am avut tot o brigadă din Franța. Nici gazdele n-au înțeles pentru ce s-a dat penalty”, spunea, vizibil dezamăgit, tehnicianul de atunci al CFR-ului.

ADVERTISEMENT