Sport

Vești proaste pentru Valentin Mihăilă! Cât de gravă este accidentarea românului

13.04.2021 | 12:24
Vesti proaste pentru Valentin Mihaila Cat de grava este accidentarea romanului
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă s-a accidentat în urmă cu o săptămână, la un antrenament, și a lipsit din meciul cu AC Milan. Veștile sunt în continuare proaste pentru atacant și staff-ul Parmei.

Conform Parma Live fotbalistul român continuă să se pregătească separat de restul echipei, acuzând în continuare dureri musculare, după ce, în urmă cu exact o săptămână s-a accidentat și a fost obligat să părăsească ședința de antrenament.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost supus unei examinări RMN, iar medicii, fără să ofere mai multe detalii, au stabilit că internaționalul român trebuie menajat în meciul cu AC Milan, disputat la sfârșitul săptămânii trecute. Situația nu s-a schimbat în bine și extrema Parmei va rămâne în continuare sub supraveghere medicală.

Mihăilă e incert și pentru meciul cu Cagliari

Conform sursei menționate, Valentin Mihăilă, alături de Roberto Inglese și Yann Karamoh urmează un program de recuperare și aproape sigur vor fi indisponibili pentru meciul cu Cagliari, programat sâmbătă, de la 21:45.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia, citând surse medicale, notează că internaționalul român ar fi suferit o leziune la mușchii adductori, afecțiune extrem de des întâlnită la fotbaliști.

Conform literaturii de specialitate o leziune a mușchilor adductori poate fi extrem de periculoasă, iar perioada de recuperare diferă de la un caz la altul, în funcție de celelalte grupe musculare învecinate, afectate.

ADVERTISEMENT

S-a accidentat în momentul neportivit

Parma se luptă să scape de retrogradarea în Serie B, iar accidentarea lui Mihăilă vine în cel mai prost moment pentru echipă. Penultima în clasament, cu 20 de puncte, Parma o înfruntă în weekend pe Cagliari (locul 18 cu 22 de puncte), una dintre oponentele cruciaților în lupta pentru salvare. Ambele echipe au nevoie de puncte pentru a se menține în apropierea locului 17, primul deasupra liniei roșii, ocupat de Torino (27p).

Valentin Mihăilă a avut probleme medicale încă de când a fost achiziționat de Parma, dar s-a operat și a reintrat excelent în programul echipei, reușind să joace, la un moment dat, meci de meci și să înscrie două goluri pentru gialloblu.

ADVERTISEMENT

Ceilalți români implicați în duelul Parma- Cagliari, Dennis Man și Răzvan Marin, nu au probleme medicale sau de altă natură și sunt anunțați titulari în disputa de pe Sardegna Arena.

ADVERTISEMENT