Fotbal intern

Vești teribile pentru U Craiova! Koljic s-a accidentat la națională. Ratează săptămâna de foc cu FCSB, Viitorul și CFR Cluj. EXCLUSIV

24.03.2019 | 14:49
Vesti teribile pentru U Craiova Koljic sa accidentat la nationala Rateaza saptamana de foc cu FCSB Viitorul si CFR Cluj EXCLUSIV

Vești teribile pentru Universitatea Craiova! Oltenii şi-au pierdut omul de gol chiar înaintea unei săptămâni care poate să decidă titlul în Liga 1 Betano. Elvir Koljic s-a accidentat în meciul Bosnia – Armenia încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. Atacantul oltenilor a simțit o înțepătură la coapsă atunci când a sărit după o minge și a ieșit imediat la marginea terenului pentru îngrijiri medicale.

Vești teribile pentru U Craiova!

Koljic a fost supus unui examen amănunțit și spera că este vorba despre o întindere, ceea ce l-ar fi făcut pe jucător să piardă numai jocul cu FCSB. Din păcat epentru atacant s-a dovedit a fi o ruptură musculară de 1 cm, ceea ce înseamnă că bosniacul Koljic va rata și partidele cu Viitorul și CFR Cluj. Selecționerul Robert Prosinecki a fost cel care l-a convocat pe Elvir Koljic la echipa naţională a Bosniei pentru meciurile cu Armenia şi Grecia din preliminariile Campionatului European care va avea loc în 2020.

Bosnia Herţegovina se află în Grupa J, acolo unde mai sunt Finlanda, Italia, Grecia, Armenia şi Liechtenstein. Tot pe teren propriu vor juca şi cu Grecia pe 26 martie, de la ora 21.45, dar mai mult ca sigur, Koljic nu se va mai afla pe teren. De remarcat că în 2018, atacantul a bifat primele două selecţii la echipa naţională a Bosniei, atunci când a evoluat preț de 61 de minute în meciurile amicale cu Mexic şi SUA.

Vești teribile pentru U Craiova! Elvir Koljic se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Astra Giurgiu, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 4 martie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Elvir Koljic ar putea pierde o perioadă bună după accidentarea de la națională

Koljic, om de bază în angrenajul oltenilor

Atacantul este cel mai bun marcator din lotul oltenilor – l-a egalat în topul golgheterilor pe Alexandru Mitriţă, cel care a plecat al New York City. Elvir Koljic a reușit să marcheze de 13 ori în sezonul 2018 – 2019, şi se află pe poziţia a 2-a în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga 1 Betano, la patru lungimi în spatele lui George Ţucudean (17 reuşite).

În locul lui Elvir Koljic ar putea intra pe teren pentru Universitatea Craiova jucătorul adus de la Poli Iași. Andrei Cristea nu a prins prea multe minute pe teren de când s-a transferat în Bănie.

  •  2 prezențe are Elvir Koljic în echipa națională a Bosniei