Fotbal international

Vești triste de la un apropiat al lui Diego Maradona: ”A schimbat drogurile cu alcoolul”

08.11.2020 | 17:49
Vești triste de la un apropiat al lui Diego Maradona: ”A schimbat drogurile cu alcoolul”
Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Diego Maradona, doctorul Alfredo Cahe, a oferit mai multe vești triste despre starea în care se află fostul mare fotbalist. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Diego Maradona, doctorul Alfredo Cahe, a oferit mai multe vești triste despre starea în care se află fostul mare fotbalist.

Internat în spital din cauza unor mici probleme de sănătate, starului argentinian i s-a descoperit un hematom subdural și a fost operat de urgență pe creier.

ADVERTISEMENT

Lumea fotbalului a fost șocată de această veste, iar Lionel Messi nu şi-a uitat fostul antrenor de la naţionala Argentinei şi i-a transmis un mesaj prin intermediul reţelelor de socializare.

Un apropiat al lui Diego Maradona a venit cu vești triste

În ciuda faptului că se pare că Diego Maradona a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, medicul Alfredo Cahe, care a fost un apropiat al acestuia în ultimii 30 de ani, a dat câteva vești triste despre omul care a adus Argentinei un titlu mondial.

ADVERTISEMENT

”Maradona are nevoie de asistență permanentă. Diego e de necontrolat. E la fel ca atunci când l-am dus în Cuba, la dezintoxicare. Trebuie să stea departe de alcool”, a declarat doctorul pentru cotidianul argentinian Clarin.

”E dificil, pentru că a schimbat drogurile cu alcoolul și starea sa se deteriorează tot mai mult. Să luăm taurul de coarne și să fim fermi. Diego are nevoie de asistență permanentă, să-l convingem să continue tratamentul!

El nu este conștient ce i se întâmplă. Organismul său trebuie curățat imediat. Alcoolul e un drog foarte puternic. A renunțat la droguri de mulți ani, dar acum e dependent de alcool și anxiolitice. Diego trebuie să înțeleagă că doctorul Leopoldo Luque i-a salvat viața. Nu poate părăsi spitalul când vrea el”, a mai spus Cahe.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a marelui fotbalist Diego Maradona, Rocio Oliva, a rupt tăcerea cu privire la starea de sănătate a acestuia și susține că problema sa este cu totul alta decât cea prezentată. Ea a fost prima care a vorbit despre problemele cu alcoolul ale argentinianului.

Diego Maradona a oferit un interviu la împlinirea vârstei de 60 de ani. Fostul mare fotbalist și-a sărbătorit ziua de naștere pe 30 octombrie. Maradona este văzut de mulți oameni drept cel mai bun fotbalist din istorie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri