News

Vești triste despre Mihai Constantinescu. Soarta artistului, în mâinile soției sale. Ce vrea să facă aceasta

22.05.2019 | 16:45
Vesti triste despre Mihai Constantinescu Soarta artistului in mainile sotiei sale Ce vrea sa faca aceasta

Medicii îi recomandă aproape zilnic soției lui Mihai Constantinescu să accepte deconectarea artistului de la aparatele care îl țin în viață, deoarece nu mai are nicio șansă să-și revină. Soția cântărețului refuză însă și speră ca Mihai Constantinescu să fie atins de o minune.

Soția lui Mihai Constantinescu vrea să-și ducă soțul la un spital din străinătate

Mai mult, Simona Secrier se pare că vrea să-l transfere pe soțul ei în străinătate, susțin surse citate de România TV. Ar fi vorbit deja la mai multe clinici din Europa, care însă au refuzat-o. Medicii din România i-au spus că Mihai Constantinescu nu ar rezista unui transfer și că ar muri pe drum.

Simona Secrier nu este însă dispusă să renunțe la soțul ei cu una, cu două, așa că vorbește acum la mai multe clinici din Turcia, potrivit unor apropiați citați de huff.ro, care ar fi dispuse să preia cazul artistului Mihai Constantinescu, care se află în moarte cerebrală deja de nouă zile.

Sotia lui Mihai Constantinescu nu vrea sa renunte la iubirea vietii ei

Medicii români spun că artistul nu rezistă transferului

Mihai Constantinescu se află internat la Spitalul Floreasca, din Capitală, după ce a suferit un infarct. Se pare că artistul a stat în stop cardio-respirator mai mult de 20 de minute, fapt care s-a dovedit a fi devastator pentru creierul său. Medicii l-au resuscitat, iar acum inima lui funcționează, însă creierul nu dă semne că și-ar mai reveni.

În urmă cu aproape doi ani, în toamna anului 2017, cântărețul și Simona Secrier și-au jurat iubire și credință veșnică, în mare secret, departe de ochii curioșilor. „Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, declara Mihai Constantinescu într-un interviu.

Artistul își lăuda soția cu fiecare ocazie pe care o avea și spunea că este totul pentru el: „Simona reprezintă echilibrul meu sufletesc, liniștea, zahărul, sarea și piperul relației noastre și cel mai important lucru este că amândoi am știut să trecem proba timpului”.