News

DESPĂRŢIRE ŞOC în lumea showbizz-ului! Dan Bittman a luat DECIZIA!

In urma cu ceva timp, Dan Bittman a lansat piesa "Si ingerii au demonii lor", fara colegii de trupa. Chiar daca a declarat ca nu s-a despartit de colegii de trupa, se pare ca lucrurile stau altfel...
09.05.2015 | 00:02

In urma cu ceva timp, Dan Bittman a lansat piesa “Si ingerii au demonii lor”, fara colegii de trupa. Chiar daca a declarat ca nu s-a despartit de colegii de trupa, se pare ca lucrurile stau altfel decat se asteptau fanii artistului.

Holograf este o formaţie rock românească înfiinţată în 1978. Este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conţinând câteva cântece care au ajuns hituri în România.

GABRIEL COTABIŢĂ, STOP CARDIAC! MEDICII L-AU RESUSCITAT! E ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL! VOM REVENI CU DETALII!

Pentru fani, zvonul cum ca trupa Holograf se va destrama a cazut ca un trasnet, multi dintre ei stand cu sufletul la gura sa afle daca Dan Bittman va mai canta alaturi de colegii lui.

LOVITURA CRUNTA DE ULTIMA ORA PENTRU SUPER VEDETA PRO TV!!! SOTUL SAU…

 Se pare insa, ca lucrurile nu sunt deloc roz intre membrii trupei Holograf, Dan Bittman fiind la un pas sa plece din trupa, care s-a bucurat de-alungul timpului de un succes fulminant. Motivul ar fi acela ca nu se mai inteleg asa cum au facut-o pana acum.

“Exista probleme intre ei si Dan e hotarat sa continue cu o cariera solo. Acesta este si motivul pentru care a scos ultima piesa singur, fara trupa lui. Probabil e o chestiune de timp pana ce isi va anunta fanii despre aceasta decizie. Pana la urma Holograf nu mai exista fara Dan Bittman si daca pleaca, succesul nu va mai fi acelasi. In prezent ei nu mai au de gand sa continue impreuna. Ramane de vazut daca se vor razgandi, insa daca au aparut probleme, slabe sanse ca situatia sa fie ca si pana acum”, ne-a declarat o sursa din anturajul artistilor.

sursa: cancan.ro

GATA! ANUNŢ OFICIAL! TOŢI ABONAŢII TREBUIE SĂ AFLE ASTA! RCS&RDS … 

BREAKING NEWS!  CE NENOROCIRE! UN ELICOPTER S-A PRĂBUŞIT! AU RĂMAS ŞOCAŢI CÎND AU VĂZUT CINE ERA ÎN EL!

AZI E MARE SĂRBĂTOARE! MILIOANE DE ROM NI ÎI POARTĂ NUMELE ACESTUI SFÎNT!

TRAGEDIE!!! A MURIT MIHAI PETRE… 

TRANSFORMARE ŞOC A SUPERVEDETEI! FANII NU O MAI RECUNOSC! CE LOOK!!!

INFIDELITĂŢILE CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE PE PLANETĂ! PENTRU CE FRUMUSEŢE A DIVORŢAT PUTIN ŞI CE AMANTĂ CELEBRĂ I-A TRECUT PRIN PAT LUI OBAMA!!!