Fotbal intern

Vestiar în corzi! Ultimii veniţi îi rup de bani

Vestiarul roş-albaştrilor se află în acest moment pe un butoi de pulbere. Transferurile lui Kapetanos şi Varela au dinamitat atmosfera în cadrul lotului clubului din Ghencea, deoarece salariile...
09.09.2013 | 23:46
Vestiar in corzi Ultimii veniti ii rup de bani
ADVERTISEMENT

Vestiarul roş-albaştrilor se află în acest moment pe un butoi de pulbere. Transferurile lui Kapetanos şi Varela au dinamitat atmosfera în cadrul lotului clubului din Ghencea, deoarece salariile primte de cei doi jucători, 20.000 de euro respectiv 18.000 de euro, au făcut ca jucătorii lui Reghe să-şi iasă din fire. “Nu se poate aşa ceva, noi pentru cine am jucat? Am muncit pe 10.000 de euro pe lună, iar acum să vină alţii să culeagă roadele performanţelor noastre?”, s-au plîns între ei actualii campioni ai României.

 “Gigi are de gând să mărească salariile”

În plus de asta, FANATIK a aflat că fotbaliştii Stelei sînt nemulţumiţi şi de faptul că nici pînă la această oră Mihai Stoica sau Valeriu Argăseală nu i-au chemat la negocieri pentru mărirea contractelor, lucru pe care chiar Reghe l-a dezvăluit. “Nimeni nu trebuie să-şi facă probleme la echipă. Gigi va avea grijă de toată lumea, deoarece are de gînd să le mărească salariile la o mare parte dintre jucători”, a spus acesta în urmă cu cîteva zile.

ADVERTISEMENT

Tătăruşanu şi Tănase sînt primii vizaţi

Surse din anturajul Stelei ne-au dezvăluit că Valeriu Argăseală i-a spus deja lui Gigi Becali că trebuie cît mai urgent să înceapă negocierile pentru mărirea contractelor lui Tătăruşanu, Tănase, Prepeliţă, Georgievski, Bourceanu dacă mai doreşte să-i mai ţină pe aceştia la echipă. Motivul? În această iarnă cei cinci jucărori vor intra în ultimele şase luni de contract cu Steaua, iar în aceste condiţii echipa din Ghencea riscă să-i piardă în vara anului viitor liberi de contract.

Piovaccari este cel mai liniştit

Totodată, FANATIK a aflat că în rîndul jucătorilor nemulţumiţi nu se află şi Federico Piovaccari. Motivul? Jucătorul italian încasează de la Steaua un salariu de 210.000 de euro pe an, în jur de 17.000 de euro pe lună, iar Sampdoria îi mai plăteşte încă  590.000 de euro pe an. “Federico nu are nici o treabă cu cei care se află în rîndul jucătorilor nemulţumiţi, el a venit la Steaua doar ca să joace fotbal. În plus de asta nu cred că Gigi Becali o să-i lase pe jucători să fie supăraţi”, ne-a spus un apropiat al roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

Cert este că podiumul, în ceea ce priveşte salariile, este format în acest moment doar de jucători veniţi în această vară, astfel că plafonul salarial impus de Becali a fost “călcat” în picioare.

 

TOP SALARII STEAUA

Kapetanos – 20.000 de euro pe lună

Varela – 18.000 de euro pe lună

Piovaccari – 17.000 de euro pe lună

Tătăruşanu – 12.000 de euro pe lună

Bourceanu – 12.000 de euro pe lună

Tănase – 12.000 de euro pe lună

Georgievski – 10.000 pe lună

Prepeliţă – 10.000 pe lună