Sport

Nebunie în vestiarul lui Real Madrid după victoria cu PSG. Luka Modric, șeful petrecerii: ”Vamos, p..a madre!”. Video

Real Madrid a reușit o calificarea entuziasmantă în fața lui PSG, iar jucătorii au dat startul petrecerii la vestiare, cel mai vocal fiind mijlocașul Luka Modric.
10.03.2022 | 11:36
Nebunie in vestiarul lui Real Madrid dupa victoria cu PSG Luka Modric seful petrecerii Vamos pa madre Video
Real Madrid a reușit o calificarea entuziasmantă în fața lui PSG, iar jucătorii au dat startul petrecerii la vestiare, cel mai vocal fiind mijlocașul Luka Modric. Sursă foto: Mundo Deportivo
ADVERTISEMENT

După eșecul la limită de la Paris, ”galacticii” au reușit să întoarcă rezultatul pe Santiago Bernabeu și s-au impus cu 3-1 după un hattrick fabulos al lui Karim Benzema.

Jucătorii lui Real Madrid au izbucnit în vestiar după succesul cu PSG

După ce Sergio Ramos a plecat în vară de la Real Madrid, banderola de căpitan a fost preluată de Benzema, însă omul care ține unit vestiarul ”galacticilor” este Luka Modric, iar acest lucru s-a văzut și la finalul întâlnirii retur cu PSG.

ADVERTISEMENT

O cameră a televiziunii spaniole care a transmis întâlnirea a stat aproape de mijlocașul croat imediat ce jucătorii au părăsit terenul de joc și arată clar cum veteranul de 36 de ani este adevăratul șef al grupului ”galactic”.

Modric a trecut pe la fiecare jucător în parte, chiar și pe la cei care nu au jucat, și i-a felicitat pentru performanța senzațională de a elimina PSG pe care specialiștii o considerau mare favorită la câștigarea Champions League.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la un moment pe imagini se aude și un ”Vamos, p..a madre!” care nu mai are nevoie de nicio traducere, în general Luka Modric a avut numai cuvinte de laudă pentru coechipierii săi. ”Marele Vinicius”, ”Nacho, nu doare nicăieri”, ”Uimitorul Valverde” și ”Incredibil Karim Benzema” sunt doar câteva apelative ale croatului pentru colegii săi.

Rodrygo, sărbătoare cu fanii

Mijlocașul lui Real Madrid nu i-a uitat nici pe oamenii din staff-ul tehnic alături de care a mers să se bucure. Croatul i-a îmbrățișat pe aceștia și a dansat de bucurie alături de ei.

ADVERTISEMENT

O altă imagine epocală îl are în prim-plan pe tânărul atacant Rodrygo, care a sărbătorit succesul ca un suporter când a părăsit stadionul. Brazilianul a ieșit pe trapa mașinii sale și a fluturat un fular al Realului în timp ce trecea prin mijlocul fanilor. Marco Asensio a făcut și el o mulțime de fotografii cu suporterii în delir.

vestiar Real Madrid PSG

Jucătorii antrenați de Carlo Ancelotti și-au dat drumul sentimentelor și au început să danseze pe teren imediat după ultimul fluier al olandezului Danny Makkelie, pe fondul cântecelor care se auzeau din tribune.

ADVERTISEMENT