Fotbal international

Vestiarul Barcelonei nu mai crede în Setien! Momentul rupturii dintre jucători și tehnician

04.03.2020 | 19:14
Vestiarul Barcelonei nu mai crede in Setien Momentul rupturii dintre jucatori si tehnician
ADVERTISEMENT

Barcelona a pierdut El Clasico cu Real Madrid (0-2), dar conform „Catalunia Radio” ruptura dintre jucătorii campioanei Spaniei și Quique Setien a început după meciul cu Valencia, de pe 25 ianuarie.

Ruptură între fotbaliștii Barcelonei și Setien

Quique Setien i-a luat locul pe banca tehnică a Barcelonei lui Ernesto Valverde, dar se pare că vestiarul catalanilor nu mai crede în ideile antrenorului, iar ultimele supărări s-au consumat la derby-ul cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

În El Clasico, mai mulți jucători ai catalanilor au crezut că schimbarea lui Arturo Vidal a fost o greșeală. Ruptura dintre Setien și jucători a pornit de la meciul de pe „Mestalla” cu Valencia, când Barcelona a pierdut cu 2-0.

Mai mulți jucători i-au reproșat lui Setien lipsa soluțiilor pe care le-a luat la acea partidă și felul în care s-a implicat. Un alt motiv pentru care jucătorii sunt supărați pe Setien este faptul că tehnicianul a schimbat sistemul de joc din 4-3-3 în 4-4-2.

ADVERTISEMENT

Setien a recunoscut forma slabă a lui Lionel Messi

Quique Setien a vorbit la finalul „El Clasico” și a recunoscut că Lionel Messi nu a avut un randament bun în duelul cu Real Madrid, dar i-a înțepat și pe ceilalți jucători: În prima parte am reuşit să facem faţă presiunii pe care au pus-o, dar în repriza a doua nu am mai reușit același lucru. Nu este ușor să te aperi și să ataci în același timp.

Sunt câteva momente în meciuri pe care nu poți să le gestionezi, iar lucrurile mărunte fac diferența. Leo (n.r. Messi) este un jucător foarte important. Este adevărat că astăzi nu a putut fi la adevărata lui valoare, dar alți jucători ar fi trebuit să facă pasul în față”.

ADVERTISEMENT

Sunt încă multe zile, multe meciuri și multe lucruri care se pot întâmpla. Am avut ocazii, dar nu am reușit să le fructificăm, însă trebuie să îi felicităm pe rivalii noștri pentru meciul pe care l-au făcut”, a mai spus Quique Setien.

  • este locul pe care îl ocupă Barcelona în La Liga, după El Clasico