Sport

Vestiarul de la CFR Cluj, o bombă cu ceas pe final de play-off. Jucătorii nu mai suportă să fie înjurați de Dan Petrescu! Exclusiv

Atmosferă tensionată la CFR Cluj după două înfrângeri consecutive în SuperLiga. FANATIK a aflat că Dan Petrescu este la cuţite cu jucătorii săi şi nu mai este dorit de vestiar.
04.05.2023 | 16:40
Vestiarul de la CFR Cluj o bomba cu ceas pe final de playoff Jucatorii nu mai suporta sa fie injurati de Dan Petrescu Exclusiv
Vestiarul de la CFR Cluj, o bombă cu ceas pe final de play-off. Jucătorii nu mai suportă să fie înjurați de Dan Petrescu! Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este campioana ultimelor cinci ediţii din SuperLiga, însă în acest sezon, mai mult ca oricând, riscă să îşi piardă coroana. Formaţia lui Dan Petrescu este la cinci puncte de lider, cu patru etape înainte de final.

Vestiarul de la CFR Cluj, o bombă cu ceas pe final de play-off! Ruptură între Dan Petrescu şi jucători

Din informaţiile FANATIK, lucrurile nu sunt deloc liniştite la campioana României în acest final de sezon. Vestiarul stă pe un butoi de pulbere, iar între Dan Petrescu şi lotul de jucători există o ruptură.

ADVERTISEMENT

Din cauza rezultatelor modeste din ultima perioadă, Dan Petrescu se comportă foarte urât cu jucătorii săi la antrenamente, iar aceştia au ajuns la capătul răbdării, sătui să fie înjuraţi de propriul antrenor.

În aceste condiţii, sunt şanse mici ca Dan Petrescu să rămână pe banca celor de la CFR Cluj şi în sezonul viitor, deşi conducerea i-a oferit un nou contract valabil cinci sezoane, care deocamdată nu este semnat.

ADVERTISEMENT

Şanse mici să semneze prelungirea contractului!

Având în vedere situaţia tensionată la echipă, s-ar putea ca nici Dan Petrescu să nu îşi dorească să continue la CFR Cluj din vară, mai ales că i-a amânat pe şefi cu prelungirea şi la ultima conferinţă de presă a spus: “Vedem după meciul cu Rapid!”.

Înfrângerea din Giuleşti a adâncit criza de la CFR Cluj, care este la cinci puncte de liderul Farul Constanţa, iar Dan Petrescu are mari bătăi de cap în ceea ce priveşte accidentările, fiind nemulţumit de subţirimea lotului.

ADVERTISEMENT

Tensiunea uriaşă din vestiar a dus şi la incidente între jucători. FANATIK a scris despre faptul că Muhar şi Burcă au fost la un pas de bătaie la un antrenament, incident confirmat de Dan Petrescu înaintea meciului cu Rapid.

Lipseşte şi “locotenentul” Ciprian Deac, cel care putea să potolească spiritele!

Antrenorul CFR-ului l-a pierdut şi pe “locotenentul” Deac, cel care era un factor de echilibru în vestiar şi avea autoritatea să potolească spiritele. De altfel, Dan Petrescu nu i-a avut la dispoziţie pe primii trei căpitani ai echipei la ultimul meci: Ciprian Deac, Mario Camora şi Andrei Burcă.

ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 21:00, CFR Cluj îşi joacă ultima şansă la titlu, pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Ca ardelenii să îşi păstreze coroana, trebuie să aibă un parcurs perfect până la final şi Farul să mai piardă încă un meci în afară de cel direct.

  • 2017 este anul în care Dan Petrescu a semnat prima dată cu CFR Cluj
  • 4 titluri de campion a obţinut “Bursucul” cu ardelenii
ADVERTISEMENT