Fotbal intern

Vestiarul de la FCSB, rupt în două! Cei care au semnat înjumătățirea salariilor, acuzați de colegi: „Trădătorilor! Oamenii lui Gigi” EXCLUSIV

26.03.2020 | 12:24
Vestiarul de la FCSB rupt in doua Cei care au semnat injumatatirea salariilor acuzati de colegi Tradatorilor Oamenii lui Gigi EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a decis cu de la sine putere să înjumătățească salariile jucătorilor de la FCSB. A discutat cu căpitanii de echipă, cu Florin Tănase, cu Florinel Coman, iar aceștia au fost cureaua de transmisie către colegi.

Deși inițial mai mulți dintre jucători s-au declarat de acord cu decizia patronatului, la final, din informațiile FANATIK, au rămas doar cinci care semnează tăierea salariilor. În acest moment, vestiarul de la FCSB este rupt în două și aruncat în aer. Cei care nu vor să semneze ce le cere Becali îi acuză pe cei care sunt de acord: „Trădătorilor! Sunteți oamenii lui Gigi”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a rupt în două vestiarul de la FCSB! Majoritatea îi acuză pe Coman și Tănase de „trădare”!

Criza provocată de coronavirus i-a determinat pe patronii cluburilor din Liga 1 să se gîndească la soluții pentru micșorarea sau suspendarea contractelor jucătorilor proprii.

Gigi Becali nu a mai stat la discuții și a anunțat înjumătățirea pe 6 luni a contractelor jucătorilor de la FCSB. A și declarat că toți sunt de acord, dar situația este altfel decât o prezintă patronul.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți dintre jucători nu sunt de acord să semneze aceste acte adiționale, pregătite de Valeriu Argăseală. Unii au mers la Berceni, la bază, altora le este trimis documentul pe mail. Iar grupul majoritar al celor care nu semnează îi acuză pe cei care sunt de acord de trădare!

În prim-plan sunt Florinel Coman și Florin Tănase, văzuți de colegi ca oamenii lui Gigi Becali, având în vedere că discută des cu patronul. „Ne-ați trădat. Halal căpitani! Voi sunteți primii care ați semnat fără să fim toți de acord”le-au transmis colegii celor doi.

ADVERTISEMENT

„Eram de acord să semnăm înjumătățirea până la finalul stării de urgență, dar Gigi Becali i-a spus lui Hagi că ne taie salariile până în luna decembrie”

E un haos general în acest moment în vestiarul de la FCSB. Chiar și Gigi Becali a recunoscut în dimineața zilei de joi, într-o intervenție la ProX, că doar 6-7 jucători sunt „de caracter” și semnează ce au discutat.

Ceilalți sunt foarte afectați de faptul că vor fi trimiși în șomaj tehnic, aceasta fiind una dintre consecințele politicii AFAN, pe care o acuză foarte mulți jucători din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Gigi ne obligă să semnăm că luăm jumătate din bani până în luna octombrie. Inițial a vrut până la finalul anului. Că așa i-a zis lui Hagi că va face la FCSB! Nu există așa ceva! Clubul își ia banii din drepturile TV și noi renunțăm la contracte? Am cerut să ne lase la jumătate doar până când se iese din starea de urgență cum este și firesc. Dar Becali vrea doar cum crede el. Ei bine, nu se poate așa! Am semnat niște contracte!”, au detaliat jucătorii pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT