Fotbal intern

Vestiarul FCSB s-a distanțat de Mihai Teja! De ce s-a produs ruptura? Schimbările lui Gigi Becali, fragilitatea tactică și un viitor incert. EXCLUSIV

30.04.2019 | 11:05
Vestiarul FCSB sa distantat de Mihai Teja De ce sa produs ruptura Schimbarile lui Gigi Becali fragilitatea tactica si un viitor incert EXCLUSIV

Formația roș-albastră a câștigat în fața celor de la Astra, 1-0, la capătul unui meci în care nu a impresionat. FANATIK a aflat că ultima lună a contribuit decisiv la o ruptură evidentă între fotbaliști și antrenor. Vestiarul FCSB s-a distanțat de Mihai Teja, după ce s-a jucătorii au realizat că tehnicianul nu a adus plusul pe care îl așteptau după despărțirea de Nicolae Dică.

Vestiarul FCSB s-a distanțat de Mihai Teja! Gigi Becali i-a distrus autoritatea

Patronul roș-albaștrilor și-a pierdut încrederea în Mihai Teja după ce FCSB a rămas în urma celor de la CFR în lupta pentru titlu. A urmat un atac direct, menit să îl facă pe Teja să își dea demisia, dacă nu acum, în plin campionat, atunci la finalul sezonului. Mesajul lui Gigi Becali a fost înțeles de fotbaliști, care au realizat că nici actualul tehnician nu are un cuvânt prea greu de spus în fața finanțatorului.

Conform surselor FANATIK, jucătorii au simțit că Teja este mai “ascultător” în ceea ce privește deciziile legate de alcătuirea echipei decât predecesorul Dică, în condițiile în care nici acesta nu fusese vreun “rebel”. În plus, nici argumentele strict sportive nu i-au convins pe fotbaliștii FCSB că tehnicianul care îi conduce îi poate face mai puternici. Din punct de vedere tactic, echipa pare fragilă, mai ales pe zonă defensivă, iar posesia pe care Mihai Teja o promitea la startul mandatului s-a dovedit mai degrabă o himeră!

Mihai Teja
Mihai Teja va pleca de la FCSB dacă nu va câștiga titlul

Meme Stoica l-a susținut cât a putut, dar nu garantează pentru el

Discursul dur al lui Gigi Becali despre Mihai Teja după meciul cu Viitorul a scos la iveală și alte informații. “Nu ştiu ce se întâmplă. Am vorbit şi cu Meme. Ce se întâmplă că stau pe teren? O să trimit un specialist să-mi spună de ce nu mai are echipa deloc atitudine. CFR n-are valoare, dar e pe primul loc doar din atitudine. Noi măcar avem jucători valoroşi, nu ştiu ce nu avem, probabil antrenor. De Mangia vorbim doar dacă Mihai alege să plece. Teja va pleca de la FCSB doar atunci când va dori el”, afirma Gigi Becali.

Sursele FANATIK susțin că Teja ar fi pierdut și din sprijinul lui Mihai Stoica. Acesta l-a susținut total de la venirea sa, dar ar fi realizat că fostul antrenor al celor de la Gaz Metan nu este pregătit pentru un club de talia FCSB, care are drept obiective câștigarea titlului și calificarea în cupele europene. Câtă vreme șansele pentru campionat există, Meme este pentru continuitate. Din vară, însă, dacă titlul va fi ratat, Stoica nu ar vedea cu ochi răi înlocuirea actualului tehnician.

Mihai Stoica Mihai Teja
Mihai Stoica l-a sprijinit pe Mihai Teja de la venirea la FCSB, dar nu garantează pentru actualul antrenor
  • 40 de ani are Mihai Teja, actualul antrenor al FCSB
  • 11 meciuri are Mihai Teja la FCSB cu o medie de 1,82 de puncte per meci