Fotbal intern

Vestiarul lui Dinamo confirmă: “Da, sunt cazuri de COVID-19! Să vedem ce se întâmplă”. Câțiva jucători de-ai “câinilor” s-au întâlnit cu unii de la Petrolul. Exclusiv

16.07.2020 | 11:36
Vestiarul lui Dinamo confirma Da sunt cazuri de COVID19 Sa vedem ce se intampla Cativa jucatori deai cainilor sau intalnit cu unii de la Petrolul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Problemele de la Dinamo sunt fără sfârșit. Șase jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus și meciul cu Chindia Târgoviște a fost amânat. Rămâne de văzut cum se va putea încheia campionatul, în condițiile în care “câinii” mai au de disputat două meciuri restanță. 

Vestiarul lui Dinamo a confirmat pentru FANATIK faptul că mai mulți jucători au COVID-19:

“Da, sunt cazuri, dar să vedem ce se va întâmpla. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni nimic. O să repetăm testele. O să vedem exact în următoarele ore cum trebuie să procedăm. Din păcate numai probleme avem”, a fost reacția jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Vestiarul lui Dinamo confirmă: “Da, sunt cazuri de COVID-19! Să vedem ce se întâmplă”. Care sunt cei șase jucători

Șase jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus și, cel mai probabil, întreaga echipă va intra în izolare, iar meciurile din următoarele zile vor suferi o nouă amânare. Antenasport scrie că este vorba de Ricardo Grigore, Alexandru Răuță, Mihai Popescu și Vali Lazăr se numără printre cei șase. Ceilalți doi sunt Filip Mrzljak și Ștefan Fara.

Din informațiile noastre, unii dintre jucătorii lui Dinamo s-au întâlnit cu foștii lor colegi de la Petrolul, altă echipă afectată de COVID-19, cu șase cazuri confirmate în urmă cu două săptămâni. Astfel, este posibil ca virusul să fie transmis și la aceste întâlniri.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă noile teste vor confirma infecțiile cu noul coronavirus ale celor șase jucători. Fotbaliștii depistați pozitiv vor fi nevoiți să stea în izolare cel puțin două săptămâni până când se vor putea întoarce pe teren.

Debutul lui Gigi Mulțescu de la Dinamo se amână!

Astfel, debutul lui Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo se amână, iar situația echipei devine una extrem de dificilă: „Nu vreau să iau în seamă scenariul retrogradării, dar în acest moment este posibil. De asta suntem aici.

ADVERTISEMENT

Să facem orice este posibil ca acest lucru să nu se întâmple. Nu mă gândeam niciodată că vom ajunge în situația aceasta. Este un coșmar, unul din cele două cele mai grele momente din cariera mea.

A mai fost unul în 1990 când au fost vânduți mulți jucători în străinătate. Mai erau doar trei sau patru jucători și am reușit să construiesc o echipă. Atunci se dorea desființarea lui Dinamo”, a spus Mulțescu la prezentarea oficială.

ADVERTISEMENT

 

 

 

Tags: