Fotbal intern

Vestiarul lui Dinamo se gândește la ce e mai rău: ”Ferească Dumnezeu să nu mai vină Cortacero!” Exclusiv

20.11.2020 | 16:10
Vestiarul lui Dinamo se gandeste la ce e mai rau Fereasca Dumnezeu sa nu mai vina Cortacero Exclusiv
ADVERTISEMENT

Situația este una dramatică din punct de vedere al situației financiare la clubului Dinamo București, iar FANATIK a aflat că jucătorii din vestiar se gândesc la ce e mai rău chiar dacă încă mai speră să-și primească salariile restante.

”Câinii” au visat pentru o scurtă perioadă la vremuri mai bune, însă promisiunile investitorilor spanioli întârzie să apară, în ciuda faptului că ei îndeamnă la calm și spun că toată această situație se va rezolva în curând.

ADVERTISEMENT

Mai mult, directorul executiv Alex Couto, a explicat în exclusivitate pentru FANATIK situația reală de la Dinamo și a dat garanții că banii există.

Jucătorii din vestiarul lui Dinamo încă mai speră la o minune

Între timp, jucătorii, staff-ul tehnic și ceilalți angajați ai clubului nu au văzut niciun ban, iar problemele ce țin de logistică și alimentația fotbaliștilor sunt din ce în ce mai dificil de rezolvat din cauza absenței finanțelor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Cosmin Contra a precizat că nu numai el vrea să plece de la Dinamo, ci și jucătorii care au început să-și sune agenții pentru a găsi o cale să scape de calvarul din Ștefan cel Mare. În tot acest timp ei speră la o minune și conturile clubului să fie alimentate cu banii spaniolilor.

Situația este extrem de tensionată în vestiarul lui Dinamo, iar discuțiile dintre jucători sunt în principal despre când și dacă vor mai veni banii. FANATIK a aflat că fotbaliștii se tem de faptul că Pablo Cortacero nu va mai veni în România, clubul va intra în faliment, iar ei vor rămâne cu buza umflată.

ADVERTISEMENT

”Ferească Dumnezeu să nu mai vină Cortacero!”, se aude din vestiarul ”câinilor”, dar jucătorii încă mai speră într-o minunine. Așteaptă în fiecare zi ca un oficial să vină și să șle spună că în conturi le-au intrat restanțele salariale, dar parcă o astfel de variantă se îndepărtează cu fiecare zi de întârziere.

Pe lângă situația financiară, la Dinamo mai sunt și alte probleme, una dintre ele fiind, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, apariația unui personaj misterios, Toma Săpașu, care face tot felul de declarații prin care agită apele. Acesta a spus că el este cel care l-a pus pe Dorin Șerdean în funcția de președinte al clubului, lucru negat vehement de conducătorul ”câinilor” într-un interviu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

O ipoteză șocantă a ieșit la iveală în cazul în care Dinamo București va retrograda în Liga 2, lucru tot mai posibil ținând cont de rezultatele slabe și de scandalurile financiare din club. În cazul în care ”câinii” vor ajunge să retrogradeze în premieră, atunci ei nu vor mai avea dreptul să joace sub această titulatură. Lucru de neînțeles pentru suporterii care se zbat să țină în viață această formație.

ADVERTISEMENT