Life

Spirite încinse la Casa Regală! Ce a discutat Harry cu Prințul Charles și Prințul William, după interviul cu Oprah

17.03.2021 | 12:06
Spirite incinse la Casa Regala Ce a discutat Harry cu Printul Charles si Printul William dupa interviul cu Oprah
ADVERTISEMENT

Interviul cu Oprah a agitat și mai mult apele între Harry și familia lui. Soțul lui Meghan Markle a recunoscut că nu are deloc o relație bună cu Prințul Charles, tatăl său, și cu Prințul William. Acum s-a aflat ce au discutat cei trei după evenimentul care a ținut prima pagină a ziarelor.

Prezentatoarea TV Gayle King (66 de ani) a povestit că aceștia au purtat o discuție după interviul cu Oprah Winfrey, dar că nu a fost rezultatul pe care și-l dorea Harry.

ADVERTISEMENT

“I-am sunat să îi întreb cum se simt după interviu. Și da, este adevărat că Harry a discutat cu fratele său. De asemenea, au fost și convorbiri cu tatăl său. Am aflat că acele discuții nu au fost productive.

Dar Harry și Meghan s-au bucurat că măcar au apărut niște semne pozitive legate de comunicarea cu Casa Regală Britanică. Însă, nimeni din familia lui Harry nu a încercat să discute și cu Meghan, după apariția interviului de la Oprah”, a afirmat jurnalista Gayle King, cea care este chiar cea mai bună prietenă a lui Oprah Winfrey, conform Page Six.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă între Harry și Prințul Charles

Dintre toți cei din familia lui Harry, imaginea Prințului Charles a ieșit cea mai șifonată. Mai mult decât atât, multă lume a speculat că el ar fi cel care a făcut afirmațiile rasiste la adresa micuțului Archie. Soțul lui Meghan Markle a mărturisit că a fost foarte rănit în momentul în care Charles a refuzat să îi mai răspundă la telefon.

De asemenea, Harry a mai recunoscut că sunt probleme în relația cu fratele său, Prințul William. Chiar dacă Diana și-a dorit ca băieții ei să păstreze o legătură strânsă toată viața, din păcate, se pare că dorința ei nu s-a împlinit.

ADVERTISEMENT

Harry și Meghan Markle, furioși din cauza Casei Regale

Se pare că Meghan Markle și Harry i-au mai făcut niște dezvăluiri lui Gayle King. Cei doi sunt foarte supărați din cauza poveștilor negative care apar în presă, fiind convinși că familia lui Harry este cea care orchestrează totul.

“Ceea ce îi deranjează foarte mult în continuare este modul în care Casa Regală Britanică susține că dorește să discute și să rezolve aceste probleme în privat, pentru că ei sunt convinși că toate minciunile din presă sunt lansate de familia lui Harry, mai ales cele în care este distrusă imaginea lui Meghan.

ADVERTISEMENT

Cred că este foarte frustrant pentru ei să vadă că nimeni nu intervine și nu cere presei să înceteze cu aceste atacuri urâte din presă, care au un substrat rasist. Până când Familia Regală nu face acest lucru, va fi greu să se vindece relația lor. Însă, cred că atât Harry, cât și Meghan, își doresc doar să meargă mai departe, în liniște, să se bucure de familia lor, alături de copii.

Meghan are documente care dovedesc absolut fiecare afirmație din interviul cu Oprah. Oricine a lucrat cu Meghan știe cum este ea cu adevărat: o persoană caldă și empatică”, a mai afirmat prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT