Veteranii Ligii 1 pe care îi vei vrea în echipa ta de fantasy

02.11.2018 | 12:52
Veteranii Ligii 1 pe care ii vei vrea in echipa ta de fantasy
ADVERTISEMENT

Tinerețea nu este totul în fotbal. Vârsta medie a jucătorilor din lotul lui Dinamo este de 25 de ani, ceea ce nu pare să fi ajutat rezultatele echipei în vreun fel.

Astăzi, în schimb, ne uităm la veteranii Ligii 1, 34 de ani sau mai mult, care încă evoluează la un nivel ridicat (raportat la nivelul campionatului românesc, desigur, recent comparat nefavorabil de UEFA cu ligile din Azerbaidjan și Kazahstan).

Cu o nouă etapă de FootballCoin începând de vineri, aceștia sunt unii dintre jucătorii pe care managerii virtuali îi pot lua în considerare pentru selecția lor.

Andrei Cristea – 34 de ani

Pe când alți atacanți români își sărbătoreau statul de rezervă la importante cluburi europene, Cristea juca și marca goluri în Liga 1 și în câteva alte ligi exotice. Atacantul a fost constant, înregistrând o respectabilă medie de un gol odată la trei meciuri. (Adrian Mutu are o medie de un gol la 2.7 meciuri). În actualul sezon a marcat trei, a obținut 146 de puncte în FootballCoin și rămâne disponibil pentru selecție.

Filipe Teixeira – 38 de ani

Teixeira joacă fotbal profesionist de atât de mult timp încât la un moment dat a fost colegul lui Ronaldinho la PSG. Vârsta nu îl oprește să joace pentru cea mai cunoscută echipă a Ligii 1, FCSB. Teixeira a fost titular în ultima partidă și poate evolua în această etapă împotriva fostei sale echipe, Astra.

Emmanuel Culio – 36 de ani

Primul stagiu al lui Culio la CFR Cluj a fost atât de apreciat încât mijlocașul a primit oportunitatea de a juca pentru Galatasaray, antrenată pe atunci de Gheorghe Hagi. Revenit în 2017 la Cluj, nu multe s-au schimbat în jocul argentinianului. Culio a obținut 92.50 de puncte evoluând pentru actualii lideri ai Ligii 1. Dacă îți surâde participarea în Liga 1 din postura de manager FootballCoin, nu uita să îți alcătuiești echipa înainte de începutul competițiilor gratuite. De asemenea, FootballCoin
include și cele mai importante ligi europene, iar managerii cei mai buni urmează a fi premiați cu premii exprimate în criptomoneda XFC coin, moneda oficială a jocului.